Søg
Close this search box.

Vorwerk robotstøvsugere

En Vorwerk robotstøvsuger er indbegrebet af tysk ingeniørkunst, driftssikkerhed og god kvalitet. Vorwerk robotstøvsugerne har en fortræffelig sugeevne som er blandt markedets bedste, og ved hjælp af det indbyggede intelligente navigationssystem, sikres en hurtig og præcis støvsugning. Vorwerk robotstøvsugere har et kraftigt batteri der egner sig godt til større boliger, og med sin lave højde kan den støvsuge under de fleste møbler. Kåret bedst i test af Tænk.

Indeholder annonce og reklamelinks

Robotland.dk’s samarbejdspartnere forhandler desværre ikke længere Vorwerk Kobold produkter. Der henvises i stedet til Koboldonline.dk eller til de øvrige mærker her på siden:

Cecotec | Cleanmate | Dreame | Ecovacs | Electrolux | Eufy | iRobot |
Neato | Neatsvor | SeverinXiaomi

Vorwerk Kobold robotstøvsuger i den absolutte topklasse

En Vorwerk Kobold robotstøvsuger er særdeles velegnet til tæpper, da den har en meget kraftig sugeevne som rengør helt i bund. Skulle robotten køre tør for strøm midt i en rengøring, kører den automatisk tilbage til ladestationen, for at lade op, inden den fortsætter støvsugning, hvor den slap – Super lækre robotstøvsugere i topkvalitet.

Kobold – Mere end blot en robotstøvsuger

Kobold er Vorwerk’s serie af støvsugere og vinduespudsere, der er specielt udviklet til brug i private hjem. Udover robotstøvsugere byder Kobold serien også på ledningsfrie håndholdte støvsugere, der gør det muligt at støvsuge, hvor robotten ikke kan komme til. Du kan finde de håndholdte støvsugere hos Shopping.coop.dk.

Kobold har også en smart vinduespudser, der holder dine vinduer, spejle og glasborde skinnende rene. Vinduespudseren er let at bruge, og en særlig vasketeknik gør det muligt at pudse overflader uden at efterlade grimme og kedelige striber. Vinduespudseren har indbygget genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 30 minutter, og den støjsvage maskine arbejder både hurtigt og lydløst.

3 grunde til at vælge en Vorwerk robotstøvsuger

  • Testvinder som scorer topkarakter på alle de vigtige parametre
  • Fjerner effektivt og uden problemer dyrehår fra hunde og katte
  • Intelligent navigation der sikrer en hurtig og effektiv støvsugning

Vorwerk robotstøvsugere er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vorwerk får særligt ros for den unikke sugeevne, der sikrer at dine hårde gulve og gulvtæpper bliver helt rene. Robotstøvsugere har generelt svært ved at rengøre kraftige gulvtæpper, men også her ligger Vorwerk robotstøvsugerne i top.

Sugeevnen kommer særligt til sin ret, hvis du har hund eller kat. Dyrehår er meget svære at støvsuge op, men den opgave klarer Vorwerk også flot. Det bedste er næsten, at du blot beder robotten om at støvsuge, når du ikke er hjemme, og så er alle dyrehår væk, når du kommer hjem.

Den særlige navigationsteknologi som en Vorwerk robotstøvsuger er født med sikrer, at robotten planlægger sin rute optimalt, og derved er kortest mulig tid om opgaven. Det betyder, at der kan støvsuges et større areal på kortere tid, og dermed kan rengøringen færdiggøres inden maskinen skal oplades. Skulle robotstøvsugeren ikke bliver færdig på en enkelt opladning, kører den selv til ladestationen, og efter endt opladning fortsætter den, hvor den slap.

Er du stadig i tvivl om en robotstøvsuger, er det rette valg for dig? Så læs vores store robotstøvsuger købeguide, der fortæller alt om fordele og ulemper.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Vorwerk leverer nogle super lækre robotstøvsugere, og her på Robotland.dk, har vi samlet priser fra en lang række af de førende danske webshops. Derved behøver du kun at lede efter priser på din nye robotstøvsuger ét enkelt sted – Nemlig lige her.

Udover Vorwerk støvsugere har Robotland.dk samlet priser fra alle de største leverandører af robotstøvsugere.

Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her