Vorwerk robotstøvsugere

En Vorwerk robotstøvsuger er indbegrebet af tysk ingeniørkunst, driftsikkerhed og god kvalitet. Robotstøvsugerne har en fortræffelig sugeevne som er blandt markedets bedste, og ved hjælp af det indbyggede intelligente navigationssystem, sikres en hurtig og præcis støvsugning. Vorwerk robotstøvsugere har et kraftigt batteri der egner sig godt til større boliger og med sin lave højde, kan den støvsuge under de fleste møbler. Kåret bedst i test af Tænk.

Indeholder annonce og reklamelinks

Vorwerk Kobold robotstøvsuger i den absolutte topklasse

En Vorwerk Kobold robotstøvsuger er særdeles velegnet til tæpper, da de har en meget kraftig sugeevne som rengør helt bund. Skulle robotten køre tør for strøm midt i en rengøring, kører den automatisk tilbage til ladestationen, for at lade op, inden den fortsætter støvsugning, hvor den slap – Super lækre robotstøvsugere i topkvalitet.

3 grunde til at vælge en Vorwerk robotstøvsuger

  • Testvinder som scorer topkarakter på alle de vigtige parametre
  • Fjerner effektivt og uden problemer dyrehår fra hunde og katte
  • Intelligent navigation der sikrer en hurtig og effektiv støvsugning

Vorwerk robotstøvsugere er kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vorwerk får særligt ros for den unikke sugeevne, der sikrer at dine hårde gulve og gulvtæpper bliver helt rene. Robotstøvsugere har generelt svært ved at rengøre kraftige gulvtæpper, men også her ligger Vorwerk robotstøvsugerne i top.

Sugeevnen kommer særligt til sin ret, hvis du har hund eller kat. Dyrehår er meget svære at støvsuge op, men den opgave klarer Vorwerk og flot. Det bedste er næsten, at du blot beder robotten om at støvsuge, når du ikke er hjemme, og så er alle dyrehår væk, når du kommer hjem.

Den særlige navigationsteknologi som en Vorwerk robotstøvsuger er født med, sikrer at robotten planlægger sin rute optimalt, og derved er kortest mulig tid om opgaven. Det betyder at der kan støvsuges et større areal på kortere tid, og dermed kan rengøringen færdiggøres inden maskinen skal oplades. Skulle robotstøvsugeren ikke bliver færdig på en enkelt opladning, kører den selv til ladestationen, og efter endt opladning fortsætter den hvor den slap.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Vorwerk leverer nogle super lækre robotstøvsugere, og her på Robotland.dk, har vi samlet priser fra en lang række af de førende webshops. Derved behøver du kun at lede efter priser på din nye robotstøvsuger ét enkelt sted – Nemlig lige her.

Udover Vorwerk støvsugere har Robotland.dk samlet priser fra alle de største leverandører af robotstøvsugere.

Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her