Xiaomi robotstøvsugere

En Xiaomi robotstøvsuger er spækket med lækre funktioner, og endda til en meget overkommelig pris. Xiaomi er en kinesisk virksomhed, og en af de helt store spillere indenfor elektroniske produkter som mobiltelefoner, smartwatches, kameraer og så selvfølgelig robotstøvsugere. Her får du en robotstøvsuger med den nyeste teknologi og alle de funktioner, du ellers kun kender fra langt dyrere robotstøvsugere. Hvis du endnu ikke har bestemt dig for hvilken robotstøvsuger, du skal købe, så bør du bestemt kaste et blik på Xiaomi robotstøvsugerne.

Indeholder annonce og reklamelinks

Viser alle 18 resultater

Xiaomi robotstøvsuger har alle de fede funktioner og features

En Xiaomi robotstøvsuger har intelligente funktioner, der gør rengøringen af dit hjem både hurtigere og bedre. Fælles for Xiaomi modellerne er, at de kan styres og programmeres via en app på din smartphone. Denne mulighed gør opsætning og programmering lettere og mere overskuelig. En af de features du får med, er moppefunktion. Hvis du har hårde gulve, kan du lade robotstøvsugeren moppe gulvet, så du også slipper for gulvvask – genialt.

3 grunde til at vælge en Xiaomi robotstøvsuger

  • Stop med at spekulere på daglig støvsugning – Det er klaret, når du kommer hjem.
  • Rengøring hvirvler støv op – Undgå gener ved at støvsuge, når du ikke er hjemme.
  • Jævnlig støvsugning giver et bedre indeklima, og selvfølgelig et præsentabelt hjem.

Støvsugning er absolut ikke en af de mest spændende opgaver, men ikke desto mindre støvsuger du sikkert flere gang ugentligt – Måske endda dagligt, hvis du har børn eller husdyr. En Xiaomi robotstøvsuger kan programmeres til at støvsuge, når du ikke er hjemme, så du hverken generes af støv eller støj.

Når du gør rent, kan det ikke undgås, at der hvirvles støv op under rengøringen. Hvis der er astmatikere eller allergikere i familien, så ved du, at støvet kan være meget generende. Ved at støvsuge når huset er tomt, undgår I disse forstyrrelser.

Desuden giver jævnlig rengøring et bedre indeklima, og moderne robotstøvsugere har alle særlige filtre, der holder på selv de mindste støvpartikler. Spar tid og spil for støv og støj med en Xiaomi robotstøvsuger.

Læs mere om funktioner og features på Xiaomi’s hjemmeside

Hvilken Xiaomi robotstøvsuger skal jeg vælge?

Xiaomi har efterhånden fået et stort udvalg af modeller. Til forskel fra de tidligere modeller, som stadig kan købes, er alle de nye Xiaomi modeller er udstyret med vådmoppe funktion. Hvis du har træ- og flisegulve, vil du elske denne funktion, så tjek modellens specifikation, inden du køber.

Xiaomi har også tænkt på designet af støvsugeren, og på at robotten skal passe til din indretning. De fleste modeller kan nemlig vælges i enten sort eller hvid.

5 hurtige svar vedr. Xiaomi robotstøvsugere

Her ser du 5 ofte stillede spørgsmål vedr. Xiaomi robotstøvsugere.

Er der moppefunktion på Xiaomi robotstøvsugere?

Ja, alle Xiaomi har gulvvaskfunktion der mopper gulvene, når du ønsker det. Hvis gulvene ikke skal moppes, undlader du bare at montere vandbeholderen.

Kan Xiaomi robotstøvsugere køre over dørtrin?

Xiaomi robotstøvsugere kan køre over dørtrin, der er ca. 2 cm. høje. Hvis du har højere dørtrin, kan du montere en dørtrinsrampe.

Kan Xiaomi robotstøvsugere tyres via en smartphone app?

Ja, du kan bruge den gratis app Xiaomi Home. I app’en kan du tidsindstille rengøringen, vælge hvilke rum der skal rengøres og meget mere.

Lader Xiaomi robotstøvsugere automatisk op?

Ja, når rengøringen er afsluttet, eller robotten er ved at løbe tør for strøm, kører den automatisk tilbage til ladestationen.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi er en kinesisk elektronikgigant der særligt er kendt for mobiltelefoner og smart devices til hjemmet som robotstøvsugere, elektriske løbehjul, fjernsyn og en lang række andre produkter.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Xiaomi har nogle super lækre robotstøvsugere, og her på Robotland.dk, kan du tjekke priserne fra forskellige webshops. Dermed skal du kun tjekke prisen på din nye robotstøvsuger ét enkelt sted, men du bestemmer naturligvis selv, hvilken webshop du vælger at handle hos.

Udover Xiaomi robotstøvsugere har Robotland.dk samlet priser fra mange af de øvrige store leverandører af robotstøvsugere. Priserne bliver opdateret flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her.