Garage til robotplæneklippere

Et hus eller en garage til robotplæneklippere, beskytter din robot mod solens UV stråler og mod vind og vejr. Selvom er robotplæneklipper er bygget til et udendørs liv, så kan du forlænge holdbarheden ved at beskytte godt. Til de fleste robotplæneklippere findes der specialdesignede huse og garager, men du kan også sagtens vælge en universal garage, så længe den passer til robotten.

Find en garage til robotplæneklippere her og bestil online nu!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Viser alle 32 resultater

3 grunde til at købe et hus til robotplæneklipperen

Sol og regn en hårdt for alle materialer, der er ude i alt slags vejr. En garage til robotplæneklippere forlænger din robots levertid, og beskytter batteriet bedst muligt.

Du skal beskytte din robotplæneklipper med en garage fordi:

  • Solens UV stråler er meget hårde mod robottens plastdele
  • Ladestationen beskyttes samtidig og minimere skader og fejl
  • Huset skærmer for snavs, som sviner robotten og kræver vask

Solens skadelige UV stråler er meget hårde ved robotplæneklipperens skjold og øvrige plastdele. Selvom robottens plast er beregnet til at kunne holde i mange år, vil det være en stor fordel at skærme for solen, mens robotten står til opladning.

Det er imidlertid ikke kun robotten der står godt beskyttet under garagens beskyttende tag. Ladestationen kommer også til at stå i ly og får øget levetid på plast og elektriske dele.

En stor fordel ved et hus til robotplæneklippere er også, den robotten skærmes for snavs og støv, der flyver rundt, når det blæser. Det giver længere tid imellem hver vask, og robotten ser flot og ren ud længere.

Hvilken garage skal du vælge?

Til de fleste robotplæneklippere findes der huse og garager, der er specielt designet til hver enkelt model. Disse huse findes i flere forskellige materialer og farver, så du let kan vælge en model, der passer til hus og have.

Det er også muligt at købe universalhuse og garager, som passer til næsten alle robotplæneklippere. Hvis du vælger en universalmodel, skal du sikre dig, at der er plads til ladestationen og, at robotten uhindret kan gøre ind og ud af huset.

Find din nye robotplæneklipper garage hos Robotland.dk

Hos Robotland.dk har vi samlet en lang række af forskellige robotplæneklippere i mange forskellige modeller og brands. Robotland.dk henviser til de enkelte webshops der der forhandler produkterne, hvilket giver os mulighed for, at vise dig mange forskellige modeller.

Klik ind på garagerne herover for at læse mere og bestil din robotplæneklipper garage online allerede i dag – Så kan din robot nyde godt at investeringen i løbet af få dage!