Ecovacs robotstøvsugere

En Ecovacs robotstøvsuger er et teknologisk vidunder, der trods mange avancerede funktioner er meget let at betjene. Mange af modellerne kan styres via en app på din smartphone, hvilket gør indstillingen ekstra nem, og understøtter Ecovacs slogan “Live Smart – Enjoy Life”. Flere af Ecovacs robotstøvsugere har indbygget moppefunktion, så gulvet både bliver støvsuget og vasket. Find den bedste pris blandt en lang række webshops her og læs mere om Ecovacs under produktpræsentationen

Indeholder annonce og reklamelinks

Viser alle 23 resultater

Ecovacs robotstøvsuger – Nem betjening af teknologisk vidunder

Ecovacs har et stort sortiment af forskellige robotstøvsugere, som funktionsmæssigt kan opdeles i to grupper. Ecovacs Deebot der er almindelig robotstøvsuger, og Ozmo der foruden almindelig støvsugning, også har indbygget moppefunktion til hårde gulve.

Fælles for Ecovacs robotstøvsugerne er, at de er nemme at betjene, enten fra din smartphone, eller direkte på robotten.

3 grunde til at vælge en Ecovacs robotstøvsuger

  • Slip for den daglige støvsugning, ved at vælge en af Ecovacs modellerne
  • Sæt robotten i gang, mens du er på arbejde, og kom hjem til en støvsuget bolig
  • Start robotten via smartphone app’en – Ligegyldigt hvor i verden du befinder dig

Vi bruger meget tid på daglig støvsugning, som vi kunne bruge bedre sammen med vores børn og den øvrige familie. Hvis du har husdyr i hjemmet, så ved du hvor ofte der skal støvsuges hunde- og kattehår op fra gulvet. Forestil dig, at du ikke længere skal bruge kostbar tid på at støvsuge efter dyrene – Fantastisk ikke?

Hvis du helt vil slippe for at blive forstyrret af støj fra robotstøvsugeren, og fra støv der uundgåeligt hvirvles op, så planlæg støvsugningen, når du ikke er hjemme. Derved slipper du både for gener og hårdt arbejde, og dit hjem er pænt og rent, når du træder ind ad døren.

Med smartphone app’en, kan du lave et præcist tidsskema over støvsugningen, og f.eks. planlægge at robotten skal støvsuge i et bestemt tidsrum. Ved hjælp af et trådløst Wi-Fi netværk kan du styre støvsugerrobotten med app’en, selv når du befinder dig langt væk fra hjemmet.

Hvilken Ecovacs robotstøvsuger skal jeg vælge?

De enkelt Ecovacs støvsugere har forskellige funktioner, alt efter hvilken model du vælger. Her er nogle af de funktioner, du bør have i tankerne, inden du beslutter dig:

  • Hvis det er vigtigt, at robotten skal kunne køre under dine møbler, så tjek højden på maskinen
  • Undgå at robotten kører i områder eller rum, du ikke ønsker den skal være i, ved at opsætte ”No-Go” områder – også kaldet virtuelle vægge
  • Har du brug for, at robotten også skal kunne moppe dine gulve – Så skal du vælge en Ozmo model
  • Smart Navi system sikrer, at robotstøvsugeren kører efter et intelligent system, som sikrer hurtigere og mere effektiv rengøring
  • Der kan være steder hvor en robot, ikke kan komme til. Med Deebot Pro modellen følger en håndstøvsuger, så du let og ledningsfrit, selv kan støvsuge de pågældende områder

Du kan altid klikke dig ind på de enkelte robotstøvsugere her på siden, og læse mere specifikt om modellerne, eller klikke dig videre til de webshops der forhandler robotterne, og få mere info der.

Læs mere om feature og funktioner hos Ecovacs

Find din nye Ecovacs robotstøvsuger på Robotland.dk

Ecovacs robotstøvsugere leveres i flere forskellige prisklasser, afhængig af de funktioner du ønsker, maskinen skal have. På Robotland.dk har vi samlet priser på Ecovacs støvsugere fra forskellige danske webshops, så du lettere kan få overblik over priserne.

Klik her og bestil din robotstøvsuger hos en af de førende webshops inden for robotstøvsugere – Se priser