Søg
Close this search box.

Ecovacs robotstøvsugere

En Ecovacs robotstøvsuger er et teknologisk vidunder, der trods mange avancerede funktioner er meget let at betjene. Mange af modellerne kan styres via en app på din smartphone, hvilket gør indstillingen ekstra nem, og understøtter Ecovacs slogan “Live Smart – Enjoy Life”.

Flere af Ecovacs robotstøvsugere har indbygget moppefunktion, så gulvet både bliver støvsuget og vasket. Find den bedste pris blandt en lang række webshops her og læs mere om Ecovacs under produktoversigten.

Indeholder annonce og reklamelinks

Ecovacs robotstøvsuger – Nem betjening af teknologisk vidunder

Ecovacs har et stort sortiment af forskellige robotstøvsugere, som funktionsmæssigt kan opdeles i to grupper. Ecovacs Deebot der er almindelig robotstøvsuger, og Ozmo der kan støvsuge og vådmoppe gulvene på samme tid.

Fælles for Ecovacs robotstøvsugerne er, at de er nemme at betjene, enten fra din smartphone, eller direkte på robotten.

3 grunde til at vælge en Ecovacs robotstøvsuger

Der er mange gode grunde til at vælge en Ecovacs robotstøvsuger. De vigtigste er:

  • Slip for den daglige støvsugning, ved at vælge en af Ecovacs modellerne.
  • Sæt robotten i gang, mens du er på arbejde, og kom hjem til en støvsuget bolig.
  • Start robotten via smartphone app’en – Ligegyldigt hvor i verden du befinder dig.

Vi bruger meget tid på daglig støvsugning, som vi kunne bruge bedre sammen med vores børn og den øvrige familie. Hvis du har husdyr i hjemmet, så ved du, hvor ofte der skal støvsuges hunde- og kattehår op fra gulvet. Forestil dig, at du ikke længere skal bruge kostbar tid på at støvsuge efter dyrene – Fantastisk ikke?

Hvis du helt vil slippe for at blive forstyrret af støj fra robotstøvsugeren, og fra støv der uundgåeligt hvirvles op, så planlæg støvsugningen, når du ikke er hjemme. Derved slipper du både for støvgener og hårdt arbejde, og dit hjem er pænt og rent, når du træder ind ad døren.

Med smartphone app’en, kan du lave et præcist tidsskema over støvsugningen, og f.eks. planlægge at robotten skal støvsuge i et bestemt tidsrum. Ved hjælp af hjemmets trådløse Wi-Fi netværk kan du starte og stoppe støvsugerrobotten, og lave andre indstillinger og styring med app’en, selv når du befinder dig langt væk fra hjemmet.

Hvilken Ecovacs robotstøvsuger skal jeg vælge?

De enkelt Ecovacs støvsugere har forskellige funktioner, alt efter hvilken model du vælger. Her er nogle af de funktioner, du bør have i tankerne, inden du beslutter dig:

  • Hvis det er vigtigt, at robotten skal kunne køre under dine møbler, så tjek højden på maskinen.
  • Undgå at robotten kører i områder eller rum, du ikke ønsker den skal være i, ved at opsætte ”No-Go” områder – også kaldet virtuelle vægge.
  • Har du brug for, at robotten også skal kunne moppe dine gulve – Så skal du vælge en model med vådmoppe funktion.
  • Smart Navi system sikrer, at robotstøvsugeren kører efter et intelligent system, som sikrer præcis navigation, og en hurtigere og mere effektiv rengøring.
  • Ladestation med automatisk tømning af robottens støvbeholder findes som praktisk tilbehør til mange modeller.
  • Der kan være steder hvor en robot, ikke kan komme til. Her er du nødt til at bruge en traditionel støvsuger eller en ledningsfri håndstøvsuger.

Du kan altid klikke dig ind på de enkelte robotstøvsugere her på siden, og læse mere specifikt om modellerne, eller klikke dig videre til de webshops der forhandler robotterne, og få mere info der.

Læs mere om feature og funktioner hos Ecovacs

Populære Ecovacs støvsugerrobotter netop nu

Nogle af de mest populære Ecovacs robotter i øjeblikket er:

Ecovacs Deebot N8 Pro+

Denne model er kendt for sin højtydende sugeevne og avancerede navigation. Med TrueDetect 3D teknologi kan Deebot N8 Pro+ opdage og undgå objekter meget præcist, mens TrueMapping scanner og mapper dit hjem med utrolig nøjagtighed.

N8 Pro+ kan leveres med en automatisk støvsugestation, hvilket betyder, at robotten automatisk kan tømme sin egen støvbeholder, så du kan glemme alt om støvsugningen i ugevis.

Ecovacs Deebot OZMO T8

Deebot OZMO T8 skiller sig ud med sin to-i-en-funktion – den kan både støvsuge og vådmoppe dine trægulve, fliser, vinyl og lignende gulvtyper. Dens OZMO Pro teknologi giver en intens moppning og fjerner selv de mest genstridige pletter.

OZMO T8 finder selv ud af om den kører på hårde gulve eller gulvtæpper, så vådmopningen ikke startes på dine tæpper. T8 bruger avancerede sensorer og kortlægningsteknologi til at sikre en hurtigere og mere effektiv rengøring.

Ecovacs Deebot X1 OMNI Robotstøvsuger DEX11

En absolut topmodel der skiller sig ud med AI FullView Navigation, der giver præcis kortlægning og effektiv ruteplanlægning til turen gennem boligen. Med det indbyggede kamera kan robotten genkende og undgå objekter, hvilket minimerer chancerne for sammenstød og forhindringer.

Deebot X1 OMNI har en unik OmniAir-funktion, der udover støvsugning og mopping, også renser og opfrisker luften i dit hjem. Dens smarte højhastigheds luftrensningsfunktion kan fjerne 99,9% af de indendørs luftforurenende stoffer, hvilket giver et sundere og mere behageligt indeklima.

Ecovacs Deebot T10

Deebot T10 har højteknologisk TrueMapping lasernavigation, der gør det muligt for at skabe nøjagtige kort over boligen og planlægge en effektiv rengøringsrute. Det betyder mindre tid brugt på rengøring og mere tid til at nyde et rent hjem.

T10 har en imponerende driftstid på op til 3 timer, hvilket gør den i stand til at håndtere store områder uden behov for genopladning. Når batteriet er ved at være fladt, vender robotten automatisk tilbage til ladestationen og oplader, hvorefter den genoptager rengøringen, præcis hvor den slap.

Find din nye Ecovacs robotstøvsuger på Robotland.dk

Ecovacs robotstøvsugere leveres i flere forskellige prisklasser, afhængig af de funktioner du ønsker og det niveau for gulvrengøring, maskinen skal have.

På Robotland.dk har vi samlet et stort udvalg af priser på Ecovacs støvsugere fra forskellige danske webshops, så du lettere kan få overblik over den bedste netpris.

Klik her og bestil din robotstøvsuger hos en af de førende webshops inden for robotstøvsugere, og glæd dig til levering indenfor får dage – Se priser