Søg
Close this search box.

AL-KO robotplæneklippere

Med mottoet “Kvalitet for livet” sørger en AL-KO robotplæneklipper for at klippe dit græs på den pæneste og mest skånsomme måde. Hvis du ønsker at kunne bruge din fritid på mere spændende ting end at slå græs. så kunne en AL-KO robotplæneklipper være et godt valg for dig. Uanset om du har en lille rækkehushave eller en stor græsplæne, har AL-KO en robotplæneklipper, der passer.

Indeholder annonce- og reklamelinks

AL-KO robotplæneklipper tilbud

3 fordele ved en AL-KO Robotplæneklipper

En AL-KO robotplæneklipper giver dig en flot og altid nyklippet græsplæne – Endda selv ved græsplæner på helt op til 2.000 m². En af de allerstørste fordele ved en robotplæneklipper er naturligvis, at du slipper for at slå græs, men vidste du også at:

  • Robotplæneklipperen giver en flottere plæne på lang sigt.
  • AL-KO robotplæneklippere er lette og enkle at betjene.
  • Virker med bl.a. Amazon Alexa, IFTTT og AL-KO inTOUCH.

Når du slår græs med en almindelig “gammeldags” plæneklipper, så kender du problemet med, at der ligger lange totter græs på plænen, når du er færdig. Græstotterne er både grimme at se på, og skader græsset nedenunder.

Robotplæneklipperen kører oftere end en almindelig plæneklipper, og græsset når aldrig at blive så højt, at der ligger græstotter på plænen. Ved at klippe ganske korte stykker af hvert strå, falder det afklippede græs ned på jorden, og virker som naturlig gødning for din græsplæne.

En AL-KO robotplæneklipper er en avanceret maskine, der er bygget på baggrund af den mest moderne teknologi, men på trods at det højteknologiske indre, er AL-KO robotterne lette at betjene. Alle modellerne har et stort og tydeligt display på selve maskinen, hvor alle indstillinger kan tilpasses og justeres. Flere af robotterne kan tillige styres via en smartphone app, som gør installation og indstilling af plæneklipperen endnu lettere.

Hvis du vælger en AL-KO Robotplæneklipper med indbygget Wi-Fi, vil du kunne betjene den via en app på telefon uanset, hvor i verden du befinder dig. Hvis du vil gå skridtet videre, kan du tilslutte din robotplæneklipper til tjenester som Amazon Alexa og IFTTT, hvor du vil kunne styre robotten sammen med hjemmets øvrige intelligente udstyr og endda lave smart stemmestyring.

Hvilken AL-KO robotplæneklipper skal du vælge?

Udvalget af AL-KO plæneklippere er ganske stort, og du kan let finde en model, der passer til din plænes størrelse. Når du skal vælge robotplæneklipper, er der flere features, som du kan overveje.

Som udgangspunkt skal robotplæneklipperen købes ud fra plænens størrelse. Det er let at se, hvilken areal de enkelte modeller dækker. AL-KO Robolinho 550 W er beregnet til plæner på op til 550 m2, og passer godt til de fleste parcelhushaver. AL-KO Robolinho 1150 W klarer op til 1150 m2, og Robolinho 1300 W, er til store plæner på op til 1300 m2.

Alt efter type og model finder du AL-KO robotplæneklippere med:

  • Bioklip som sikrer en flot og sund plæne.
  • Mulighed for at køre på stigninger op til 45%.
  • Vendbare knive med lang ekstra levetid.
  • Sensorer der sender robotten hjem, når det regner.
  • Flere indstillinger af klippehøjde.
  • Robotten stopper automatisk hvis den løftes eller vælter.
  • Sikret mod tyveri – Robotten virker ikke andre steder.

Derudover kører alle modellerne efter et vilkårligt mønster, der beskytter græsplænen mod slid og kørespor.

Dette er blot nogle af de forskellige funktioner, som AL-KO Robolinho® robotterne tilbyder. Hvis du vil læse mere, så tjek AL-KO’s danske hjemmeside.

AL-KO robotplæneklipper test – Vinder af flere priser

AL-KO robotplæneklippere har vundet flere tests, og flere modeller er blevet kåret som testvindere af kendte magasiner som Gør Det Selv, Tænk og svenske Råd & Røn.

At det netop er AL-KO der flere gang er blevet fremhævet i disse test, vidner om særdeles holdbare og brugervenlige modeller.

Her kommer den kendte tyske ingeniørkunst ind i billedet. AL-KO bliver designet og udviklet i Tyskland og fremstillet lige på den anden side af grænsen i Østrig. Derfor får du et produkt af ægte tysk grundighed, som afspejler sig i den avancerede og slidstærke konstruktion.

Hus til AL-KO robotplæneklipper

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din robotplæneklipper, anbefales det at investere i et hus, eller en overdækning til robotten. Selvom alle robotterne er designet til at kunne klare vind og vejr, vil en AL-KO robotplæneklipper garage beskytte mod vejret og især mod solens skadelige stråler.

Der er ofte tilbud på robotplæneklippere, hvor der følger hus med i prisen. Eller kan du tjekke siden med garager til robotplæneklippere, og se mulighederne.

5 hurtige spørgsmål og svar om AL-KO robotplæneklippere

Hvem er AL-KO?

AL-KO Gardentech er en virksomhed, der har specialiseret sig i produktionen af forskellige havemaskiner, herunder robotplæneklippere. AL-KO er kendt for deres pålidelige og fremtidssikre løsninger til havepleje.

Er AL-KO robotplæneklippere lette at installere?

AL-KO robotplæneklipper installaton er designet til at være brugervenlige og robotterne kan installeres af de fleste haveejere. Du kan se hvordan montering og installation foregår i denne Youtube video.

Kan AL-KO robotplæneklippere klare ujævne terræner?

Robotplæneklipperne er designet til at klare forskellige terræner, ujævnheder og stigninger. Modellerne har gode terrængående evner og kan håndtere skråninger og ujævne overflader.

Hvordan oplades AL-KO robotplæneklippere?

AL-KO robotplæneklippere oplades automatisk ved at vende tilbage til deres opladningsstation. Når batteriniveauet er lavt, kører robotten automatisk tilbage til stationen for at oplade, så den er klar til næste klipning.

Er AL-KO robotplæneklippere velegnede til store græsplæner?

Ja, AL-KO robotplæneklippere er velegnede til både små og store græsplæner. Deres klippekapacitet varierer afhængigt af modellen, og nogle modeller kan håndtere arealer på op til flere tusinde kvadratmeter.

Find din nye robotplæneklipper hos Robotland.dk

Hos Robotland.dk finder du et bredt udvalg af AL-KO Robolinho robotplæneklippere og plæneklippere fra mange andre brands. Robotland.dk indsamler priser fra en lang række af store og kendte webshops, og præsenterer dem samlet for dig. Hvis du er på jagt efter en god og billig robotplæneklipper, så tjek også den store tilbudskategori.

Robotland.dk giver dig et langt større udvalg, end du finder de fleste andre steder, og du vælger selv, hos hvilken webshop du vil handle. Tjek den mange gode tilbud her og bestil online i dag.