AL-KO robotplæneklippere

Med mottoet “Kvalitet for livet” sørger en AL-KO robotplæneklipper for at klippe dit græs på den pæneste og mest skånsomme måde. Hvis du ønsker at kunne bruge din fritid på mere spændende ting end at slå græs. så kunne en AL-KO robotplæneklipper være et godt valg for dig. Uanset om du har en lille rækkehushave eller en stor græsplæne, har AL-KO en robotplæneklipper, der passer.

Indeholder annonce- og reklamelinks

3 fordele ved en AL-KO Robotplæneklipper

En AL-KO robotplæneklipper giver dig en flot og altid nyklippet græsplæne – Endda selv ved plæner på helt op til 2.000 m2. En af de allerstørste fordele ved en robotplæneklipper er naturligvis, at du slipper for at slå, men vidste du også at:

  • Robotplæneklipperen giver en flottere plæne på lang sigt
  • AL-KO robotplæneklippere er lette og enkle at betjene
  • Virker med bl.a. Amazon Alexa, IFTTT og AL-KO inTOUCH

Når du slår græs med en almindelig “gammeldags” plæneklipper, så kender du problemet med, at der ligger lange totter græs på plænen, når du er færdig. Græstotterne er både grimme at se på, og skader græsset nedenunder.

Robotplæneklipperen kører konstant, og græsset når aldrig at blive så højt, at der ligger græstotter på plænen. Ved at klippe ganske korte stykker af hvert strå, falder det afklippede græs ned på jorden, og virker som naturlig gødning for din græsplæne.

En AL-KO robotplæneklipper er en avanceret maskine, der er bygget på baggrund af den mest moderne teknologi. På trods at det højteknologiske indre, er AL-KO robotterne lette at betjene. Alle modellerne har et stort og tydeligt display på selve maskinen, hvor alle indstillinger kan tilpasses og justeres. Flere af robotterne kan tillige styre via en smartphone app, som går det endnu lettere at indstille robotplæneklipperen.

Hvis du vælger en AL-KO Robotplæneklipper med indbygget Wi-Fi vil du kunne betjene den via app’en på telefon, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du vil gå skridtet videre, kan du tilslutte din robotplæneklipper til tjenester som Amazon Alexa og IFTTT, hvor du vil kunne styre robotten sammen med hjemmets øvrige intelligente udstyr.

Hvilken AL-KO robotplæneklipper skal du vælge?

Udvalget af AL-KO plæneklippere er ganske stort, og du kan let finde en model, der passer til din størrelse have. Når du skal vælge robotplæneklipper, er der flere andre features, som du kan overveje.

Alt efter type og model finder du AL-KO robotplæneklippere med:

  • Bioklip som sikrer en flot og sund plæne
  • Mulighed for at køre på stigningen op til 45%
  • Vendbare knive med lang ekstra levetid
  • Sensor der sender robotten hjem når det regner
  • Flere indstillinger for klippehøjde
  • Robotten stopper hvis den løftes eller vælter
  • Sikret mod tyveri – Robotten virker ikke andre steder

Dette er blot nogle af de forskellige funktioner, som AL-Ko robotterne tilbyder. Hvis du vil læse mere, så tjek AL-KO’s danske hjemmeside.

AL-KO robotplæneklipper test – Vinder af flere priser

AL-KO robotplæneklippere har vundet flere tests, og flere modeller er blevet kåret som testvindere af kendte magasiner som Gør Det Selv, Tænk og svenske Råd & Røn.

At det netop er AL-KO der flere gang er blevet fremhævet i disse test, vidner om særdeles holdbare og brugervenlige modeller.

Her kommer den kendte tyske ingeniørkunst ind i billedet. AL-KO bliver designet og udviklet i Tyskland og fremstillet lige på den anden side af grænsen i Østrig. Her får du derfor et produkt at ægte tysk grundighed, som også afspejler sig i den avancerede og slidstærke konstruktion.

Find din nye robotplæneklipper hos Robotland.dk

Hos Robotland.dk finder du et bredt udvalg af AL-KO robotplæneklippere og plæneklippere fra mange andre brands. Robotland.dk indsamler priser fra en lang række af store og kendte webshops, og præsenterer dem samlet for dig. Hvis du er på jagt efter en god og billig robotplæneklipper, så tjek den store tilbudssektion.

Det giver dig et langt større udvalg samlet ét sted, og du vælger selv, hos hvilken webshop du vil handle. Tjek den mange gode tilbud her og bestil online i dag!