Søg
Close this search box.

Worx robotplæneklippere

En Worx robotplæneklipper fra Landroid serien er designet til at give din græsplæne den bedst mulige pleje. Samtidig med at Worx Landroid passer plænen, og giver den de mest optimale betingelser for et sundt og grønt look, sparer du en masse tid på alt det kedelige arbejde med græsslåning.

Tjek det store udvalg af Worx robotplæneklippere her!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Worx Landroid robotplæneklippere passer på plænen

En af de helt store fordele ved en robotplæneklipper er den daglige og kontinuerlige klipning. Ved at klippe plænen jævnligt fremmer du græssets tætte og flotte udseende. En tæt og sund græsplæne giver ukrudt og mos svære betingelser, og det bliver lettere for dig, at opnå det perfekte grønne græstæppe.

Når du klipper græs med en almindelig plæneklipper, så går du sikkert nogenlunde den samme rute hver gang. Det giver med tiden spor i plænen, hvilket vil blive synligt i det nyklippede græs. En Worx robotplæneklipper har indbygget intelligent navigation. Denne teknologi sørger for at robotten aldrig kører i de samme spor, men klipper græsset i forskellige baner.

Den jævnlige klipning af græsset bevirker, at de afklippede græsstykker er så små, at de falder ned mellem græsstråene og omdannes til naturlig gødning for plænen. Du skal aldrig mere rive afklippet græs sammen, og den naturlige gødning gavner plænen på længere sigt.

Derfor skal du vælge en Worx robotplæneklipper

Worx har gennem en lang årrække været kendt for at fremstille haveredskaber og batteridrevet værktøj af høj kvalitet. Når du vælger Worx Landroid robotplæneklipper, får du bl.a. fordele som:

 • En græsplæne der altid er flot og nyklippet
 • En helt unik Landroid Cut-to-Edge teknologi
 • Stort produktsortiment at vælge imellem

Worx robotplæneklipperen arbejder, når du beder den om det, og den kan kører både dag og nat, hvis der er behov for det. Det er altid en fryd at kunne fremvise en flot græsplæne, også når der kommer uventede gæster.

Worx Landroid har en ganske særlig Cut-to-Edge teknologi, der gør det muligt, at robotten klipper helt ud til kanterne. Det reducerer arbejdet med kantklipperen betragteligt, og sparer dig for ekstra arbejde.

Uanset om du har en mindre rækkehushave eller en stor parklignende have, så kan du finde en Worx robotplæneklipper, som passer til plænens størrelse. Kuperede haver er heller ikke noget problem for Worx robotterne, og de klarer stigninger på op til 35%.

Hvilken Worx Landroid robotplæneklipper skal du vælge?

Du skal altid vælge en robotplæneklipper, som passer til størrelsen på din græsplæne. Hvis du vælger en plæneklipper, der er for lille, vil den ikke kunne nå hele plænen rundt med et tilfredsstillende resultat.

Andre Worx funktioner du kan vælge imellem er bl.a.:

 • Klippebredde – Robotter med stor klippebredde klipper plænen hurtigere.
 • Smartphone app – Lav alle indstillinger i app’en og send dem direkte til robotten.
 • Køretid – En robotplæneklipper til en stor have, vil typisk have længere driftstid.
 • Del batteriet – Andre Worx 20V enheder bruger samme batteri, som let kan deles.
 • Offroad hjul – Robottens hjul et designet til at kunne få greb i underlaget uanset om om græsset er vådt eller tørt.

Worx Landroid robotplæneklippere har mange flere brugbare funktioner. Klik på de enkelte modeller herover for at læse mere, eller klik ind på Worx’s hjemmeside. Du kan også læse Robotland.dk´s egen test af Worx Landriod her.

Hvilke modeller af Worx robotplæneklippere findes der?

Worx er en af de førende producenter af robotplæneklippere på markedet, og de har et stort udvalg af modeller at vælge imellem. Nogle af deres mest populære modeller er Worx Landroid M500, Worx Landroid M1000, og Worx Landroid L2000.

Worx Landroid M500 er en kompakt robotplæneklipper, der er ideel til mindre haver på op til 500 kvadratmeter. Den har en række smarte funktioner, som f.eks. evnen til at navigere effektivt rundt i haven og den har et intuitivt kontrolpanel, som gør det nemt at programmere plæneklipperen til at arbejde på bestemte tidspunkter.

Worx Landroid M1000 er en mere kraftfuld robotplæneklipper, der er designet til mellemstore haver på op til 1000 kvadratmeter. Den har også effektiv AIA navigation og en række andre funktioner, som f.eks. evnen til at klippe på stejle skråninger og en intelligent sensor, der kan registrere, når det begynder at regne, og som sender robotten tilbage til dens ladestation.

Worx Landroid L2000 er den kraftigste robotplæneklipper i Landroid serien. Robotten klipper græsplæner med et areal på op til 2000 m2 og har en effektiv klippebredde på 22 cm. L2000 klarer skråninger på op til 35% stigning, og er udstyret med regnsensor, der sender robotten hjem, når det begynder at regne.

Landroid Vision – Ingen kanttråd eller besværlig installation

Worx Landroid Vision er det seneste skud på stammen i Landroid serien. Vision er en af de mest avancerede modeller inden for robotplæneklippere, og den kræver ikke montering af kanttråd eller anden tidskrævende installation.

Landroid Vision er udstyret med et avanceret navigations- og styringssystem, der bruger kunstig intelligens (AI) og computerteknologi til at bevæge sig effektivt rundt på plænen og klippe græsset.

Landroid Vision robotplæneklipper har indbyggede sensorer og kameraer, der hjælper den med at registrere og undgå forhindringer som træer, buske, blomsterbede og andre genstande på plænen. Den kan også opdage kanter, så den bliver på græsplænen og skråninger, så den undgår at falde ned.

Vision kan programmeres til at klippe græsset på bestemte tidspunkter og i specifikke områder af plænen. Den har også evnen til at tilpasse klippehøjden baseret på græssets vækst, og kan håndtere skråninger med en hældning på op til 35%.

Du kan styre og overvåge Landroid Vision via en smartphone-app. Appen giver mulighed for at planlægge klippetidspunkter, justere indstillingerne og få adgang til statusopdateringer og fejlmeddelelser.

Hvis du vil have det bedste af det bedste, og samtidig købe en fremtidssikret robotplæneklipper, så er Worx Landroid Vision det rette valg.

Hvordan vedligeholdes Worx robotplæneklippere?

Worx robotplæneklippere er nogle af de mest innovative og avancerede robotplæneklippere på markedet i øjeblikket. De er designet til at gøre havearbejdet lettere og mere bekvemt, og med den rigtige vedligeholdelse kan du forlænge robottens levetid og sikre, at den altid fungerer optimalt.

Her er nogle af de grundlæggende trin, du kan følge for at vedligeholde din Worx robotplæneklipper:

 • Hold robotplæneklipperen ren – Med jævne mellemrum bør du rengøre din robotplæneklipper og fjerne alt snavs og græsrester fra knivene og klippehovedet.
 • Kontroller knivene – Det er vigtigt at kontrollere og skifte knivene regelmæssigt for at sikre, at de er skarpe og effektive. Sløve knive klipper ikke græsset korrekt, og du risikerer at græsstråene får brune og visne ender.
 • Opbevar robotplæneklipperen korrekt – Når du ikke bruger din robotplæneklipper, bør den være afskærmet af et tag eller garage ved ladestationen. Om vinteren skal robotten tages indendørs, så batteri og bevgelige dele, ikke tager skade.

Find din robotplæneklipper på Robotland.dk

Lyder det interessant med en robotplæneklipper, der laver noget af det kedelige havearbejde for dig, uden du skal røre en finger? Så rul op på siden, og tjek de forskellige Worx robotplæneklippere. Priserne er hentet fra forskellige danske webshops, hvor du kan bestille robotten med det samme.

Bestil allerede i dag, og få glæde af en ny fantastisk Worx robotplæneklipper om få dage. Hvis du ikke fandt, hvad du søgte, så tjek også de øvrige robotplæneklippere på Robotland.dk