Worx robotplæneklippere

En Worx robotplæneklipper fra Landroid serien er designet til at give din græsplæne den bedst mulige pleje. Samtidig med at Worx Landroid passer plænen, og giver den de mest optimale betingelser for et sundt og grønt look, sparer du en masse tid på at det kedelige arbejde med græsslåning.

Tjek det store udvalg af Worx robotplæneklippere her!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Viser alle 25 resultater

Worx Landroid robotplæneklippere passer på plænen

En af de helt store fordele ved en robotplæneklipper er den daglige og kontinuerlige klipning. Ved at klippe græsset jævnligt fremmer du græssets tætte og flotte udseende. En tæt og sund græsplæne giver ukrudt og mos svære betingelser, og det bliver lettere for dig, at opnå det perfekte grønne græstæppe.

Når du klipper græs med en almindelig plæneklipper, så går du sikkert nogenlunde den samme rute hver gang. Det giver med tiden spor i plænen, hvilket vil blive synligt i det nyklippede græs. En Worx robotplæneklipper har indbygget intelligent navigation. Denne teknologi sørger for at robotten aldrig kører i de samme spor, men klipper græsset i forskellige baner.

Den jævnlige klipning af græsset bevirker, at de afklippede græsstykker er så små, at de falder ned mellem græsstråene og omdannes til naturlig gødning for plænen. Du skal aldrig mere rive afklippet græs sammen, og den naturlige gødning gavner plænen på længere sigt.

Derfor skal du vælge en Worx robotplæneklipper

Worx har gennem en lang årrække været kendt for at fremstille haveredskaber og batteridrevet værktøj af høj kvalitet. Når du vælger Worx Landroid robotplæneklipper, får du bl.a. fordele som:

  • En græsplæne der altid er flot og nyklippet
  • En helt unik Landroid Cut-to-Edge teknologi
  • Stort produktsortiment at vælge imellem

Worx robotplæneklipperen arbejder, når du beder den om det, og den kan kører både dag og nat, hvis der er behov for det. Det er altid en fryd at kunne fremvise en flot græsplæne, også når der kommer uventende gæster.

Worx Landroid har en ganske særlig Cut-to-Edge teknologi, der gør det muligt, at robotten klipper helt ud til kanterne. Det reducerer arbejdet med kantklipperen betragteligt, og sparer dig for ekstra arbejde.

Uanset om du har en mindre rækkehushave eller en stor parklignende have, så kan du finde en Worx robotplæneklipper, som passer til plænens størrelse. Kuperede haver er heller ikke noget problem for Worx robotterne, og de klarer stigninger på op til 35%.

Hvilken Worx Landroid robotplæneklipper skal du vælge?

Du skal altid vælge en robotplæneklipper, som passer til størrelsen på din græsplæne. Hvis du vælger en plæneklipper der er for lille, vil den ikke kunne nå hele plænen rundt med et tilfredsstillende resultat.

Andre Worx funktioner du kan vælge imellem er bl.a.:

  • Klippebredde – Robotter med stor klippebredde klipper plænen hurtigere
  • Smartphone app – Lav alle indstillinger i app’en og send dem direkte til robotten
  • Køretid – En robotplæneklipper til en stor have, vil typisk have længere driftstid
  • Del batteriet – Andre Worx 20V enheder bruger samme batteri, som let kan deles

Worx Landroid robotplæneklippere har mange flere brugbare funktioner. Klik på de enkelte modeller herover for at læse mere, eller klik ind på Worx’s hjemmeside. Du kan også læse Robotland.dk´s egen test af Worx Landriod her.

Find din robotplæneklipper på Robotland.dk

Lyder det interessant med en robotplæneklipper, der laver noget af det kedelige havearbejde for dig? Så rul op på siden, og tjek de forskellige Worx robotplæneklippere. Priserne er hentet fra forskellige danske webshops, hvor du kan bestille robotten med det samme.

Bestil allerede i dag, og få glæde af en ny Worx robotplæneklipper om få dage. Hvis du ikke fandt, hvad du søgte, så tjek også de øvrige robotplæneklippere på Robotland.dk