Søg
Close this search box.

Dørtrinsrampe til robotstøvsuger

Indeholder annonce- og reklamelinks.

Dørtrinsrampe til robotstøvsuger – Kan din robot ikke køre over de høje dørtrin i hjemmet? Så kan løsningen være at montere en robotstøvsuger rampe på hver side af de høje trin.

Ramperne er lavet i gummi, findes i flere farver og passer til alle robotstøvsugere. Læs med og find den rampe der passer bedst til dit hjem her.

Skal robotstøvsugeren have hjælp til at komme over dørtrinnet?

De fleste moderne robotstøvsugere kan køre over dørtrin på op til ca. 20 mm. Hvis dørtrinnene er højere, eller hvis din støvsugermodel ikke kan klare dine dørtrin, så kan der være hjælp at hente. En dørtrinsrampe monteres på få minutter, og findes i flere farver, så den passer bedst muligt til gulvet.

3 grunde til at vælge en robotstøvsuger rampe

 • Robotten kan køre overalt – Slip for selv at flytte robotten over hjemmets dørtrin.
 • Passer til alle robotter – Ramperne er universelle og passer til alle døre og robotter.
 • Dæmper støj – Du har ingen unødig støj fra robotten, der kæmper med trinnene.

En robotstøvsuger der ikke kan køre ind i alle rum, er ikke meget bevendt. Du kan selvfølgelig selv løfte robotten over dørtrinnene, men det er både besværligt, og udelukker støvsugning, når du ikke er hjemme.

Dørtrinsramperne passer til alle slags robotstøvsugere. Uanset om du har en iRobot, Neato, Miele eller en helt anden robotstøvsuger, skal du bruge den samme rampe.

En robotstøvsuger der kæmper for at køre over et højt dørtrin støjer en del. Når du har monteret ramperne, kører den forholdsvist lydløst fra rum til rum, uden at støjen generer.

Dørtrinsrampe til robotstøvsuger – Hvilken skal du vælge?

Dørtrinsramperne findes i flere farver, så du kan vælge den, der passer bedst til belægningen på gulvet. Udover at robotten lettere kan køre over dørtrin, skåner rampen både robottens børster og ikke mindst dørtrinnet.

 • Fremstillet i gummi.
 • 4 valgfri farver.
 • Længde 68,6 cm.
 • Bredde 5,1 cm.
 • Højde 1,6 cm.
 • Hurtig montering.

Dørtrinsramperne er fremstillet i et gummimateriale, der gør, at robotstøvsugeren ikke glider på rampen. Gummioverfladen dæmper lyden, når robotten kører over, så du ikke bliver generet af unødig støj.

Hver dørtrinsrampe samles af 4 stykker – 2 ender og 2 mellemstykker. Endestykkerne har afrundede hjørner, så robotten også kan køre over, selvom den ikke rammer vinkelret på døråbningen. Højden på rampen er 1,6 cm hvilket skulle være nok til at få robotten over trin på 2-3 cm.

Der er monteret selvklæbende tape i bunden af ramperne. Det gør monteringen både hurtig og enkel, og der kræves ikke værktøj til monteringen. Tapen klæber bedst på glatte overflader, men kan også bruges på tæpper med kort luv.

Ramperne findes i 4 forskellige farver – sort, hvid, grå og træfarvet. Vælg den der passer bedst til farven på dine gulve og dørtrin. Husk at du sandsynligvis får brug for en rampe på begge sider af dørtrinnet.

 • Sort dørtrinsrampe – De sorte rampe passer perfekt til mørke gulve, klinker, fliser og lignende gulve.
 • Hvid dørtrinsrampe – Den hvide rampe er ideel til lyse gulve eller hvis du hvide karme og fodpaneler.
 • Grå dørtrinsrampe – En grå farve er neutral, og passer sammen med næsten alle farver og materialer.
 • Træfarvet dørtrinsrampe – Denne farve er god til trægulve, og falder naturligt ind med materialer af træ.

Bestil dørtrinsrampe til robotstøvsuger nu og få fuld udnyttelse af robotten

Robotland.dk finder produkter og priser – herunder den populære robotstøvsuger rampe – fra nogle af de største webshops i Danmark. Det betyder, at du bliver præsenteret for at et langt større udvalg, end der findes på de enkelte webshops og i de fysiske butikker.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for en robotstøvsuger så kan jeg anbefale dig at læse Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? – Eller du kan se alle de forskellige modeller her