Søg
Close this search box.

Electrolux robotstøvsugere

Electrolux robotstøvsugere fra en af verdens førende leverandører af hvidevarer og husholdningsmaskiner. Den unikke trekantede form, gør rengøring i hjørner og langs kanter lettere, og det nye ClimbForceDrive-system sikrer at støvsugeren kan køre over dørtrin og op på tykke tæpper, så du slipper for at flytte robotten rundt. Se modellerne her og læs mere om Electrolux støvsugere under produkterne.

Indeholder annonce og reklamelinks

Electrolux robotstøvsuger – Effektiv støvsugning, også i hjørnerne

Electrolux brandet er nærmest garant for god kvalitet, og deres robotstøvsugere er ingen undtagelse. Her får du effektiv støvsugning og mulighed for at vælge blandt flere modeller, så du får en robot der passer præcis til dine behov og din bolig.

3 grunde til at vælge en Electrolux robotstøvsuger

  • Effektiv rengøring der også kommer i hjørnerne, takket være den unikke trekantede form
  • Træt af støj fra støvsugeren? – Så brug skemafunktionen og støvsug når du ikke er hjemme
  • Klarer dørtrin op til 2,2 cm (alt efter model), så rengøring i flere rum er ikke noget problem

Electrolux robotstøvsugere har en karakteristisk trekantet form, der gør rengøring i hjørner og i kroge mere effektiv. Alle modellerne har kører selv tilbage til ladestationen, når det er tid til genopladning. Når der igen er strøm på robotten, genoptager den automatisk støvsugningen. Din robotstøvsuger kan derfor princippet klarer alle størrelser boliger.

Støj fra støvsugning kan være ret irriterende at høre på. Selvom en robotstøvsuger ikke larmer så meget som en traditionel støvsuger, kan det blive generende. En Electrolux robotstøvsuger er udstyret med skemalægningsfunktion, der gør robotten i stand til at arbejde efter et tidsskema. Du kan dermed indstille robotstøvsugeren til at starte og stoppe, når du ikke er hjemme. På den måde slipper du for støjen, og du kommer hjem til fine og støvsugede gulve.

Det smarte ved en robotstøvsuger er, at den selv kan køre fra rum til rum. Flere Electrolux støvsugere er udstyret med et særligt system, kaldet ClimbForceDrive der gør at robotten kan køre over dørtrin op til 2,2 cm. Du slipper dermed for at flytte støvsugeren selv.

Hvilken Electrolux robotstøvsuger skal jeg vælge?

Electrolux robotstøvsugerne er generelt udstyret med mange gode og brugbare funktioner, men der er alligevel lidt forskel på hvilken model du vælger. Når du skal beslutte dig for, hvilken du skal købe, skal du bl.a. vurdere disse funktioner:

  • Virtuel vægfunktion – Hvis du vil undgå at robotten kører ind i særlige områder eller rum, så skal du vælge en model med denne funktion
  • Smartphone app – Giver mulighed for at programmere og skemalægge fra din smartphone
  • Systematisk navigation – Ved at vælge en robot med navigation, kører robotten efter en intelligent plan, der forkorter den tid det tager at støvsuge
  • ClimbForceDrive – Hvis du har høje dørtrin, så bevirker dette system, at robotten kan forcere dørtrin op til 22 mm.

Se mere om funktioner og feature hos Electrolux.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Her på Robotland.dk er der samlet et bredt udvalg af robotstøvsugere fra landets førende webshops.

Du kan se hvad en robotstøvsuger koster i de enkelte shops og selv vælge hvor du vil handle.

Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her