Hvem er Robotland.dk?

Robotland.dk finder du gode tilbud på robotstøvsugere og robotplæneklippere, og du kan læse om de enkelte modellers funktioner og specifikationer.

Robotstøvsugere og robotplæneklippere er en stor hjælp i hverdagen, og robotterne kan spare dig for meget tid i hverdagen. Måske har du brug for ekstra tid til at lave andre ting, eller måske har du brug for hjælp i hjemmet til at klare de daglige og trivielle gøremål.

Robotter kan være til gavn for både travle børnefamilier, for ældre og for handicappede, der har svært ved at klare støvsugningen og græsklipningen uden hjælp.

Og lad os se det i øjnene – Det er de færreste der synes det er sjovt at slå græs og støvsuge.Robotland.dk guider dig til de rigtige webshops

Robotland.dk skriver om fordele og ulemper ved forskellige robotstøvsugere og giver tips til valg af de rigtige modeller. Du kan se priser på en lang række forskellige produkter, og links fører dig til de danske webshops, der forhandler produkterne.

Robotland.dk forhandler ikke produkterne på siden, men henviser til den webshop, hvor du kan købe dem. Hvis du vælger at købe et produkt via et link her på siden, modtager Robotland.dk kommission for henvisningen. Produktet bliver ikke dyrere for dig som forbruger, men du får bedre mulighed for at træffe det bedste valg.

Hvis du vil købe en robot, eller hvis du har spørgsmål til produktet, pris, levering osv. skal du kontakte den enkelte webshop. Hvis du har spørgsmål til Robotland.dk, der omhandler sidens opbygning, forslag til samarbejde og lignende, kan du bruge linket nederst på siden.

Priserne på Robotland.dk

Priserne på robotstøvsugerne indsamles fra en række forskellige danske webshops, og der kommer løbende flere webshops til, så sortimentet vokser konstant. Når du ser et produkt her på siden, vises den billigste pris, blandt de webshops vi sammenligner priser iblandt.

Priserne opdateres flere gange om ugen, men skulle der være uoverensstemmelse mellem prisen der vises her og prisen hos webshoppen, så er det er altid på webshoppen der er gældende.

Robotland.dk bestræber sig på altid at vise de korrekte priser, men kan ikke holdes ansvarlig for fejl på siden.

Kontakt Robotland.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedr. websiden, kan du skrive til Robotland.dk

Robotland.dk svarer ikke på produktspørgsmål – Spørgsmål der vedrører de enkelte produkter, skal altid stilles direkte til den webshop, der forhandler produktet.


Kontakt Robotland.dk på kontakt(a)su-media.dk