Søg
Close this search box.

iRobot Roomba j7 robotstøvsuger – Effektiv rengøring til dit hjem

Perfekt til den travle familie med kæledyr

iRobot Roomba j7 er ikke bare en robotstøvsuger – men din personlige rengøringsassistent der er designet til at gøre dit liv lettere og dit hjem renere.

Indeholder annonce og reklamelinks

Her er tre grunde til at købe en Roomba j7 robotstøvsuger:

 • Den sparer dig tid – Roomba j7 giver dig mere tid til det, du elsker, mens robotten tager sig af den daglige rengøring.
 • Den er intelligent – Med avanceret navigation lærer den hjemmet at kende, så du får en tilpasset og effektiv støvsugning.
 • Den er brugervenlig – Nem installation og kontrol i den medfølgende smartphone app, gør Roomba j7 nem at bruge for alle.

iRobot robotstøvsuger og gulvmoppe - Roomba Combo J7

5.799,00

iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7

4.999,00

iRobot Roomba Combo j7 robotstøvsuger C715840

5.999,00

iRobot Roomba j7 - De vigtigste specifikationer

 • Driftstid op til: 75 minutter.
 • Opladningstid ca.: 90 minutter.
 • Batterikapacitet (mAh): 2200
 • Anbefalet areal op til: 160 kvadratmeter
 • Højde: 87 mm.
 • Moppefunktion: Nej
 • Automatisk tømning: Nej
 •  Lydniveau: 66 dB.
 • Smartphone app: Ja (på dansk)
 • Stemmestyring: Ja, kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa.

Smarte funktioner der tilpasser sig hjemmet

iRobot Roomba j7 er spækket med imponerende funktioner, der gør den til en stor hjælp i ethvert moderne hjem.

Når du vælger en Roomba j7 får du:

PrecisionVision navigation

Navigationssystem der gør det muligt for Roomba j7 at køre rundt i boligen uden at støde ind i møbler, lamper, vaser og andre ting, der står på gulvet.

Nem opsætning med iRobot Home app

Med iRobot Home app’en kan du oprette tidsplaner for støvsugningen, kontrollere hvor langt robotten er nået, starte og stoppe en rengøring og meget mere.

Effektivt HEPA filter

Roomba j7 har indbygget HEPA filter, der sørger for, at alt støv og snavs holdes inde i støvbeholderen. HEPA filtre er de mest effektive luftfiltre på markedet.

Driftsstid og ladetid

Robotstøvsugeren er udstyret med et kraftigt li-ion batteri, der giver op til 75 minutters støvsugning på en enkelt opladning. Det tager ca. 180 minutter at genoplade batteriet, hvorefter robotten er klar til at tage fat igen.

God til dyrehår fra familiens kæledyr

Roomba j7 er designet til at håndtere dyrehår og andre almindelige udfordringer i hjem med kæledyr. Med særlige gummibørster fanges de fleste hår og andet snavs både hurtigt og effektivt.

Minimal vedligeholdelse

Støvbeholderen i Roomba j7 kan indeholde 400 ml. støv og snavs. Du skal forvente at beholderen skal tømmes efter 3-4 støvsugninger, og måske lidt oftere, hvis der er dyr i hjemmet.

Gummibørsterne skal renses for hår og andet, der kan sætte sig fast om børsten. Med tiden bliver børsterne slidt, med de kan nemt udskiftes med nye.

Robottens luftfilter skal holdes rent, så det kan filtrere luften så effektivt som muligt. Det er en god rutine at tjekke filteret, hver gang du tømmer støvbeholderen.

Nem og brugervenlig rengøring

iRobot Roomba j7 er designet til at gøre rengøringen nemmere, hurtigere og mere effektivt end nogensinde tidligere. Avanceret navigationsteknologi hjælper robotten med at undgå forhindringer og afsatser, så den kan rengøre sikkert og uden at gøre skade på møbler, bordben, legetøj og inventar.

En af de bedste og mest imponerende funktioner ved Roomba j7 er, at den automatisk undgår “uheld” fra dine kæledyr. Hvis dyret skulle have efterladt noget på gulvet, vil robotten køre uden om, så du ikke risikere, at efterladenskaberne køres rundt i hele huset.

Det er imidlertid ikke kun Roomba j7’s rengøringsevner, der imponerer – den er også utrolig brugervenlig. Med iRobot Home kan du nemt planlægge rengøringer, overvåge Roomba j7’s aktiviteter og endda få opdateringer om dens rengøringsstatus.

Vil du også have glæde af hjælp til den daglige støvsugning?

iRobot er kendt for at designe produkte, der gør mere end blot at støvsuge. Roomba j7 er lidt af en revolution inden for rengøring i private boliger.

Med sin avancerede teknologi, brugervenlighed og store rengøringskapacitet er det tid til at tage skridtet ind i fremtidens rengøring.

Uanset om I er en travl børnefamilie, om du behøver ekstra hjælp med rengøringen, eller du bare ønsker at få lidt ekstra fritid vil iRobot Roomba j7 være et godt køb. Ser priser herover, bestil i dag og oplev forskellen selv, eller tjek nogle af de øvrige Roomba modeller her.