Robomow robotplæneklippere

Leder du også efter en lettere måde at få slået græsset på? Så skal du prøve at kigge på en Robomow robotplæneklipper, som har et bredt program af robotplæneklippere til at størrelser græsplæner. Få græsset klippet på en lydløs og miljøvenlig måde fremover.

Find din Robomow robotplæneklipper her og bestil online nu!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Robomow giver dig mere fritid

Hvis du leder efter nogle små smutveje, der kan give dig mere tid til børn og familie, så er en Robomow robotplæneklipper muligvis det rigtige valg for dig. Robomow findes i flere varianter og til alle størrelser græsplæner.

Hvis græsplænen skal passer og plejes hele sæsonen igennem, så skal du bruge adskillige timer på at slå græs, selv hvis din plæne ikke er særlig stor. Hvis du kommer op i plænestørrelser på 1.000 m2 eller mere, så vil de næsten være nødvendigt med en havetraktor, for at nå det hele.

Du kan også vælge en kraftig Robomow model, som f.eks. topmodellen der kan holde græsset nede på op til 5.000 m2, og endda til en pris, der er væsentligt lavere end en havetraktor.

Robotten passer også plænen, når du ikke er hjemme

Robotplæneklipperen passer ikke blot plænen, mens du er på arbejde, mens også når familien rejser på ferie. Det betyder, at du ikke længere behøver at frygte, at græsset står op til tagrenden, når du kommer hjem. Aftalen med at naboen skal passe græsplænen, er heller ikke længere nødvendig at opretholde – Din Robomow robotplæneklipper klarer let arbejdet uden at brokke sig.

En anden stor fordel ved at robotten kører, mens du og familien ikke er hjemme er, at plænen er klar til at blive brugt, når I kommer hjem. Du programmer blot robotten til, at klippe på de tidspunkter du ønsker, så kan plænen bruges til at slikke sol og spille fodbold i fritiden.

Hvilken Robomow robotplæneklipper skal du vælge?

Robomow har et ret stor modelprogram med robotten til store og små haver. Her får du et udpluk af nogle af de funktioner, du kan glæde dig til, alt efter hvilken model du vælger.

Du skal bl.a. kigge efter:

  • Græsplænens størrelse
  • Justerbar klippehøjde
  • Lydniveau
  • Klippebredde
  • Skemalægning
  • GPS modul

Det er vigtigt er vælge en robotplæneklipper, som har kapacitet til at klippe plænen. Hvis robotten er for lille, vil den ikke kunne nå at klippe græsset med et tilfredsstillende resultat.

Alle modeller har mulighed for at justere klippehøjden. Her kan du selv vælge den højde, som du ønsker græsset skal have. I meget tørre perioder kan det være en fordel at græsset ikke klippes for lavt, eller at du indstiller græsslåningen helt.

Generelt støjer plæneklipper robotter ikke meget, men du kan godt høre, at de arbejder. Store og kraftige robotter har et højere lydniveau end de mindre modeller. Lyden kommer dog aldrig på højde med en almindelige benzindrevet plæneklipper, så naboerne vil også elske din robot.

Klippebredden på robotten angiver den bredde, robotten kan klippe, når den kører. En robot med stor klippebredde bliver hurtigere færdig, men det vigtigste er at vælge robotten ud fra de kvadratmeter, den skal klippe. Klippebredden er afstemt efter robottens kapacitet, og det er bl.a. derfor, du altid skal vælge en robotplæneklipper, der er afstemt efter plænestørrelsen.

Skemalægning af robotten betyder, at du kan vælge hvornår den skal klippe græs. Du kan f.eks. slå robotten fra i weekenden, når familien gerne vil bruge græsplænen aktivt.

Tjek evt. Robomow’s danske hjemmeside og læs mere

Find din nye Robomow plæneklipper hos Robotland.dk

Tjek udvalget af Robomow plæneklippere fra nogle af DK’s største webshops her. Robotland.dk indsamler priser fra flere store webshops, og præsenterer priserne for dig her.

På den måde for du et stort udvalg, og du kan lettere overskue de mange muligheder. Desuden er Robotland.dk uafhængig af leverandører m.m. og det gør det muligt at vise robotplæneklippere fra et bredt udvalg af forskellige mærker.