Cecotec robotstøvsugere

En Cetotec robotstøvsuger er fremstillet med en ambition om at forbedre din hverdag. Høj brugervenlighed og meningsfulde funktioner er nogle af de principper som Cecotec fokuserer på – andre værdier for den spanske koncern er attraktive og fair priser – og det er præcis hvad du får, når du vælger en Cecotec robotstøvsuger. Læs mere om Cecotec robotstøvsugere nederst på siden.

Indeholder annonce og reklamelinks

Viser alle 11 resultater

Vælg en Cecotec robotstøvsuger og få en lidt lettere hverdag

De senere år har Cecotec skabt sig en solid position på det europæiske marked, og er nu en af de største udbydere af robotstøvsugere og andre husholdnings- og rengøringsapparater. Med 2 millioner solgte robotstøvsugere i Europa, er du sikker på at få en populær og elsket støvsugerrobot – og det bedste er næsten, at alle Cecotec modellerne også kan vådmoppe dine glatte gulve – ren luksus for pengene.

3 grunde til at vælge en Cecotec robotstøvsuger

  • Spar tid på den daglige støvsugning – når du kommer hjem er det klaret.
  • Undgå at blive generet af støv fra rengøringen – perfekt til støvallergikere.
  • Støvsuger dine gulve og tæpper og kan samtidig moppe dine hårde gulve.

Du er sikkert enig i, at den daglige støvsugning ikke er den mest spændende opgave. Med en Cecotec robotstøvsuger, kan du trygt overlade støvsugningen til robotten. De spildte havregryn fra morgenbordet og hundehårene er pist væk, når du kommer hjem. Du skal bare tømme støvbeholderen indimellem, så går resten som en leg.

En anden fordel ved at støvsuge, når huset er tomt er, at du og den øvrige familie ikke irriteres af det støv under støvsugningen. Både en almindelig støvsuger og en robotstøvsuger vil uvilkårligt hvirvle støv op, når den kører rundt i huset. Ved at bruge robotstøvsugeren er støvet væk, når du kommer hjem, og støvsugerens effektive støvfilter, sørger for at holde støvet inde i robottens støvbeholder.

Cecotec robotstøvsugere kan ikke blot støvsuge dine gulve og tæpper. Robotten kan også vådmoppe dine hårde gulve af træ, laminat, klinker osv. På den måde sparer du ikke blot tid på støvsugningen, men også på den lettere gulvvask.

Tjek flere funktioner hos Cecotec Nordic

Hvilken Cecotec robotstøvsuger skal jeg vælge?

Cecotec har et ret bredt modelprogram, og derfor er det muligt at finde en støvsuger til de fleste behov. Du kan bl.a. vælge mellem funktioner som:

  • Smartphone app med kort til planlæg af rengøring
  • Speciel siliconebørste til dyrehår
  • Fjernbetjening
  • Tilfældig eller intelligent navigation med kortlægning af boligen
  • Vælg hvor støvsugeren skal køre- og ikke køre
  • Forskellige rengøringsmetoder alt efter hvor snavset gulvet er
  • Og meget mere…

Derudover har Cecotec støvsugerrobotterne et superlækkert og meget stilfuldt design, som vil pynte i dit hjem.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Robotland.dk henter priser fra nogle af de største webshops i Danmark, så du har samlet et kæmpe udvalg ét enkelt sted.

Det gør det lettere for dig at overskue mulighederne, og hvis støvsugeren forhandles flere steder, får du præsenteret alle priserne. Dermed kan du selv vælge om du vil købe det billigste sted, eller der hvor du plejer at købe dine el-artikler og apparater.

Hvis du er på udkig efter en Cecotec robotstøvsuger, så skulle der være rig mulighed for at finde den rette model her. Hvis du vil tjekke robotstøvsugere fra andre mærker, så kan du se alle robotstøvsugere på Robotland.dk her.