Gardena robotplæneklippere

Gardena robotplæneklippere er kendt for at være nogle af de bedste robotplæneklippere på markedet. Gardena har produceret robotplæneklippere i årevis, og deres brede erfaring kommer til udtryk i gode kvalitetsprodukter med en masse brugbare funktioner.

Tjek det store udvalg af Gardena robotplæneklippere

Indeholder annonce- og reklamelinks

Viser alle 34 resultater

Gardena robotplæneklipper giver dig mere fritid

En robotplæneklipper fra Gardena passer din plæne, og slår græsset gennem hele vækstsæsonen. Det giver dig tid til at lave andre haveprojekter eller mere tid til børn, familie og afslapning.

Med en Gardena robotplæneklipper er din græsplæne altid nyklippet, og du behøver ikke at få dårlig samvittighed over, at græsset er blevet for langt. Det har nemlig altid præcis den længde du vælger, det skal have, også når du kommer hjem fra 14 dages sommerferie.

Robotplæneklipperen kræver minimal vedligeholdelse, og den sørger selv for at køre til opladning, når batteriet er ved at være fladt. Når der igen er strøm på robotten, genoptager den automatisk arbejdet med at passe plænen.

Derfor skal du vælge en Gardena robotplæneklipper

Gardena har produceret robotplæneklippere i en længere årrække, og har derfor opbygget en solid erfaring i at bygge robotter, der passer græsplænen bedst muligt.

Du skal vælge en Gardena robotplæneklipper, hvis du vil:

  • Have slået græs uanset din græsplænes størrelse
  • Have en robotplæneklipper med et lavt lydniveau
  • Have en robot med let og brugervenlig opsætning

Gardena har robotplæneklippere der passer til alle græsplæner. Uanset om du har en mindre rækkehushave, eller om du har en grund med en græsplæne på 2.000 m2. Der er naturligvis forskelig på modeller og pris, men det er ikke plænens størrelse, der skal holde dig tilbage. Jo større din græsplæne er, desto mere tid vil du spare.

En stor fordel ved Gardena robotterne er, at de arbejder med et lavt lydniveau. Selvom robotten kører i dagtimerne, vil den ikke genre dig, når du hygger på terrassen, og naboen vil blive glad for, at du ikke længere kører med en støjende motorklipper.

Opsætning og installering af robotplæneklipperen, er brugervenlig. De store modeller har flere avancerede funktioner, men ofte skal du blot indstille robotten én enkelt gang, så klarer den sig selv, medmindre du vil justere indstillingerne. Nogle modeller kan endda styres via en app til din smartphone.

Hvilken Robotplæneklipper skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en Gardena robotplæneklipper, der passer til størrelsen på din græsplæne. Hvis robotten har et mindre arbejdsareal end græsplænen, vil den ikke kunne følge med og du risikere et dårligt resultat.

Når du har fundet en plæneklipper med det rette arbejdsareal, kan du bl.a også vælge mellem funktioner som:

  • Styring via smartphone app
  • Lang ladetid og klippetid
  • Justering af klippehøjde i flere positioner
  • Forskellig klippebredde

Alle robotterne fra Gardena er tyverisikrede med pinkode. Det betyder at robotten ikke kan anvendes andre steder, og den vil derfor være ubrugelig for en tyv.

Der følger forskellige længder afgrænsningskabel med plæneklipperrobotten. Kablet bruges til at fortælle robotten, hvor den må klippegræs, og sørger for, at den ikke kører ind i blomsterbede, og andre steder, hvis du ikke ønsker, der skal klippe.

Se mere på Gardenas hjemmeside

Find din robotplæneklipper på Robotland.dk

På Robotland.dk viser vi dig et bredt udvalg af de mest populære og bedste robotplæneklippere. Når du skal bestille din nye robotplæneklipper, bliver du sendt til den billigste af de webshops Robotland.dk samarbejder med.

Ved at have et bredt antal samarbejdspartnere, kan Robotland.dk vise dig det bredeste udvalg af brands og modeller til nogle af de bedste priser på markedet lige nu. På robotland.dk finder du robotplæneklippere af flere forskellige mærker.

Bestil din robotplæneklipper online, og nyd en nyklippet græsplæne allerede om få dage.