Søg
Close this search box.

Gardena robotplæneklipper

Få en Gardena robotplæneklipper der klipper græsset næsten lydløst, mens du tjekker smartphone app’en fra hængekøjen for at se, hvor langt robotten er nået. Gardena Sileno modellerne har intelligent navigation, der sørger for at græsset bliver klippet perfekt, og endda på den hurtigste tid – Tjek tilbud på Gardena robotplæneklippere og bestil nu!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Derfor skal du vælge en Gardena robotplæneklipper

Gardena har produceret robotplæneklippere i en længere årrække, og har derfor opbygget en solid erfaring i at bygge robotter, der passer din græsplæne bedst muligt.

Du skal vælge en Gardena robotplæneklipper, hvis du vil:

  • Have slået græs uanset din græsplænes størrelse
  • Have en robotplæneklipper med et lavt lydniveau
  • Have en robot med let og brugervenlig opsætning

Gardena har robotplæneklippere der passer til alle græsplæner. Uanset om du har en mindre rækkehushave, eller om du har en grund med en græsplæne på 1.200 m2. Der er naturligvis forskel på modeller og pris, men det er ikke plænens størrelse, der skal holde dig tilbage. Jo større din græsplæne er, desto mere tid vil du spare.

En stor fordel ved Gardena robotterne er, at de arbejder med et lavt lydniveau. Selvom robotten kører i dagtimerne, vil den ikke genre dig, når du hygger på terrassen, og naboen vil blive glad for, at du ikke længere kører med en støjende motorklipper.

Opsætning og installering af robotplæneklipperen, er brugervenlig. De store modeller har flere avancerede funktioner, men ofte skal du blot indstille robotten én enkelt gang, så klarer den sig selv, medmindre du senere vil finjustere indstillingerne. Gardena Sileno modellerne kan styres via en app til din smartphone med Bluetooth eller WiFi.

Gardena robotplæneklipper giver dig mere fritid

En robotplæneklipper fra Gardena passer din plæne, og slår græsset gennem hele vækstsæsonen, uanset om du er hjemme eller ej. Det giver dig tid til at lave andre haveprojekter eller mere tid til børn, familie og afslapning.

Med en Gardena robotplæneklipper er din græsplæne altid nyklippet, og du behøver ikke at få dårlig samvittighed over, at græsset er blevet for langt. Det har nemlig altid præcis den længde du vælger, også når du kommer hjem fra 14 dages sommerferie.

Robotplæneklipperen kræver minimal vedligeholdelse, og den sørger selv for at køre til opladning, når robottens batteri er ved at være fladt. Når der igen er strøm på batteriet, genoptager robotten automatisk arbejdet med at passe plænen.

Hvilken Gardena robotplæneklipper skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en Gardena robotplæneklipper, der passer til størrelsen på din græsplæne. Hvis robotten har et mindre arbejdsareal end græsplænen, vil den ikke kunne følge med, og du får ikke et tilfredsstillende resultat.

Gardena Sileno Minimo

Gardena Sileno Minimo serien er velegnet til mindre græsplæner på op til 400 m2. Minimo har præcis de samme funktioner som de større modeller, blot med en rækkevidde der er tilpasset mindre plæner. Vælg mellem modeller til 250m2 og 400 m2.

Gardena Sileno City

Sileno City serien passer til plæner på op til 500m2, og passer godt til de fleste parcelhushaver. Med sin støjsvage motor klipper den stille og roligt plænen, så du altid har en veltrimmet og flot græsplæne. Gardena Sileno City klarer og så hældninger og smalle passager.

Gardena Sileno Life

Gardena Sileno Life passer godt til de større græsplæner, og i denne serie finder du modeller der klipper plæner på op til 1.250 m2 – og det er altså en stor græsplæne. Som de øvrige modeller kan Sileno Life også klippe i regn, så dårligt vejr er ingen hindring for græsslåningen.

Når du har fundet en plæneklipper med det rette arbejdsareal, får du en Gardena med bl.a. disse funktioner (kan variere mellem de enkelte modeller):

  • Smartphone app – Bluetooth eller WiFi
  • Pro-støjsvag – Lavt lydniveau ned til 57 dB
  • AI-præcision – Intelligent navigation
  • Auto vejr og terræn – Klarer skråningen og regn
  • Frostsensor – Stopper klipningen i koldt vejr

Alle robotterne fra Gardena er tyverisikrede med pinkode. Det betyder, at robotten ikke kan anvendes andre steder, og den vil derfor være ubrugelig for en tyv.

Der følger forskellige længder afgrænsningskabel med plæneklipperrobotten. Kablet bruges til at fortælle robotten, hvor den må klippegræs, og sørger for, at den ikke kører ind i blomsterbede, og andre steder, hvis du ikke ønsker, der skal klippe.

Se mere på Gardenas hjemmeside

5 spørgsmål om Gardena Sileno robotplæneklippere

Kan du selv installere en Gardena Sileno robotplæneklipper?

Ja, det kan du. Der skal trækkes et afgrænsningskabel rundt i kanten af plænen, som forbindes med ladestationen. Alt du skal bruge følger med, når du køber robotten. Tjek installationsvideoerne her. Der findes dog også firmaer, som tilbyder at installere robotten for dig.

Hvor lang tid tager det at klippe hele græsplænen?

Den samlede tid afhænger af plænens størrelse, og hvor kompleks haven er indrettet. Robotplæneklipperen arbejder dagen igennem, indenfor den tidsramme du har valgt. Det betyder at robotten kører konstant, og sørger for, at plænen altid er nyklippet. Hvis du skal bruge plænen til at slikke sol eller spille bold, så sender du bare robotten i pit.

Er det rigtigt at en Gardena robotplæneklipper kan klippe græs i regnvejr?

Ja, det er rigtigt, at Gardena robotplæneklipperne kan slå græs selvom det regner. I det danske sommervejr, kan det være praktisk, at du ikke bliver begrænset af vejret.

Er Gardena det samme som Husqvarna?

Gardena er et selvstændigt brand, der blev grundlagt af Werner Kress og Eberhard Kastner i 1961. Siden 2007 har Gardena været en del af Husqvarna Group. Samarbejdet giver større muligheder for at skabe en innovativ og moderne produktudvikling for begge brands.

Hvor meget støjer en Gardena robotplæneklipper?

Gardena producerer nogle af de mest støjsvage robotplæneklippere. Med et lydniveau helt ned til 57 dB, vil robotten ikke genere hverken dig eller dine naboer. Hvis du vil have absolut stilhed, kan du altid sende robotten i garage, mens du hygger i haven.

Find din robotklipper på Robotland.dk

På Robotland.dk viser vi dig et bredt udvalg af de mest populære og bedste robotplæneklippere fra udvalgte samarbejdspartnere. Når du klikker på et link herover, bliver du sendt til den billigste af de webshops Robotland.dk samarbejder med.

Ved at have et bredt antal samarbejdspartnere, kan Robotland.dk vise dig et stort udvalg af brands og modeller til nogle af de bedste priser på markedet lige nu. Hvis du ikke fandt den, robotplæneklipper du ledte efter her, så tjek og de øvrige robotplæneklippere hos Robotland.dk.

Bestil din robotplæneklipper online, og nyd en nyklippet græsplæne allerede om få dage.