Bosch robotplæneklippere

Vil du også gerne have mere fritid og samtidig få en flottere og sundere græsplæne? Så bør du overveje at købe en Bosch robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med græsklipningen hele sæsonen igennem. Med de nye og intelligente robotplæneklippere fra Bosch, skal du aldrig mere bekymre dig om, at græsset bliver for højt.

Tjek udvalget af Bosch robotplæneklippere i højeste kvalitet her!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Robotplæneklippere giver de flotteste græsplæner

Der er mange fordele ved at anskaffe en robotplæneklipper. Den største fordel for mange er, at der bliver frigivet tid til andre ting. Du kan være mere sammen med børnene, eller du kan bruge den ekstra tid på andre , og mere spændende, haveprojekter. Mulighederne er mange, og det er fordelene også:

  • Få en sund, tæt og altid nyklippet græsplæne
  • Undgå at blive unødigt generet af græspollen
  • Få et grønt alternativ til benzindrevne modeller

Få en sundere græsplæne

En robotplæneklipper kører konstant, og holder græsset nede i den højde, du ønsker. Det betyder bl.a. at du slipper for lange totter græs på plænen. Totterne er grimme at se på, og det er direkte usundt for græsset nedenunder. De små stykker græs som robotplæneklipperen klipper af, falder ned mellem græsstråene, og virker som naturlig gødning til plænen.

Når du slår græs med en almindelig plæneklipper, så er du sikker tilbøjelig til, at følge den samme rute gang på gang. Det giver grimme spor i græsset, og ødelægger plænen. En robotplæneklipper kører aldrig den samme rute, og du får derved en flottere klippet græsplæne.

Allergivenlig græsslåning

Når robotplæneklipperen sørger for at slå græsset, bliver du ikke plaget unødigt af græspollen under arbejdet. Hvis du er allergiker, så ved du hvor belastende det kan være, hver gang græsset skal klippes. Nu kan du sidde indenfor og nyde at robotten kører, og du kan altid vælge at køre den i garage, hvis den generer, når du er ude.

Bidrag til et bedre miljø

En robotplæneklipper støjer næsten ikke, og der er ingen udledning af skadelige udstødningsgasser. Det betyder, at du let kan få et meget grønnere alternativ til den benzindrevne plæneklipper. Moderne batterier er meget effektive, og udnytter kapaciteten optimalt. Dermed kan du bidrage til et sundere miljø, og din nabo slipper for at blive generet af støj fra plæneklipperen.

Installation og montering af Bosch robotplæneklipper

Monteringen af en Bosch robotplæneklipper er let, og på kort tid, kan du komme i gang med at nyde robotten i arbejde. Arbejdet foregår i 2 step og består i at opsætte ladestationen og montere afgrænsningskablet, der angiver området hvor robotten skal arbejde.

Ladestationen skal placeres i nærheden af en stikkontakt, så der er strøm til opladningen. Stationen skal placeres på et plant stykke af græsplænen, så robotten uden problemer, kan køre ind i ladestationen. Undgå så vidt muligt at placere ladestationen i solen. For meget varme kan overophede batteriet, og solens stråler er på længere sigt skadelig for både station og robot. Du kan evt. monteres et hus til stationen, så den står godt beskyttet mod sol samt vind og vejr.

Montering af afgrænsningskabel

Afgrænsningskablet bruges til, at holde robotplæneklipperen inde på græsplænen, og til at forhindre at robotten kun kører, der hvor du ønsker det.

Kablet følger med robotplæneklipperen, og trækkes i kanten af græsplænen, hele vejen rundt. Hvis du blomsterbede og urtehave, så skal du fortælle robotten, at den skal holde sig fra disse områder. Det gør du ved at trække afgrænsningskablet, rundt om bedene.

Sammen med kablet følger der nogle små pløkke med, som holder kablet fast til græsset. Pløkkene slås i jorden med en gummihammer, indtil det sidder godt og sikkert.

Hvis der ikke er nok afgrænsningskabel med robotstøvsugeren, kan du tilkøbe ekstra kabel og pløkker. Arbejdet med at montere afgrænsningskablet tager nogle timer, alt efter hvor mange bede osv. der skal afgrænses. Dette arbejde skal kun udføres en enkelt gang, og så er du klar til at tage din nye Bosch robotplæneklipper i brug.

Find din nye Bosch robotplæneklipper på Robotland.dk

Robotland.dk indsamler priser på robotplæneklippere hos nogle af de bedste og største webshops på nettet. Det giver du mulighed for, at se det største udvalg af robotter, og vælge den der passer bedst til dig og din have.

Se bl.a. det store udvalg af Bosch robotplæneklippere eller se oversigten og vælg blandt nogle af de øvrige brands.

Robotland.dk forhandler ikke selv produkterne, hvilket giver stor mulighed for, at vise dig det bredest mulige udvalg, og nogle af de bedste tilbud, fra de shops vi samarbejder med.

Find din nye robotplæneklipper her, og bestil allerede i dag, så du kan nyde en flot og nyklippet plæne inden for få dage.