Søg
Close this search box.

Bosch robotplæneklippere

Vil du også gerne have mere fritid og samtidig få en flottere og sundere græsplæne? Så bør du overveje at købe en Bosch robotplæneklipper, der kan hjælpe dig med græsklipningen hele sæsonen igennem. Med de nye og intelligente robotplæneklippere fra Bosch, skal du aldrig mere bekymre dig om, at græsset bliver for højt.

Tjek udvalget af de populære Bosch Indego robotplæneklippere i højeste kvalitet her!

Indeholder annonce- og reklamelinks

Bosch robotplæneklipper tilbud

Slip for besvær med græsslåning og få en velplejet plæne

Flotte plæner er alle haveejeres drøm, og hvad hvis du kan opnå et pænt resultat, med en robotplæneklipper, der både arbejder hurtigt og støjsvagt? Det er præcis det du kan få med en Bosch robotplæneklipper.

Bosch robotplæneklippere er nogle af de bedste og mest populære på markedet. Men hvorfor er det sådan? Lad os se nærmere på nogle af de fordele, der gør Bosch robotplæneklippere til det bedste valg for din have.

Bosch er kendt for at producere nogle af de mest pålidelige og holdbare produkter på markedet, og robotplæneklipperne er ingen undtagelse. Med deres moderne og kraftfulde batterier og intelligente teknologi, kan de klippe din græsplæne effektivt og pålideligt, år efter år.

Robotplæneklippere giver de flotteste græsplæner

Der er mange fordele ved at anskaffe en robotplæneklipper. Den største fordel for mange er, at automatisk græsklipning frigivet tid til andre ting. Du kan være mere sammen med børnene, eller du kan bruge den ekstra tid på andre, og mere spændende, haveprojekter. Mulighederne er mange, og det er fordelene også:

  • Få en sund, tæt og altid nyklippet græsplæne.
  • Intelligent og effektiv klipning af græsset.
  • MultiArea klipper flere forskellige plæner.
  • Undgå at blive unødigt generet af græspollen.
  • Få et grønt alternativ til benzindrevne modeller.

Få en sundere græsplæne

En robotplæneklipper kører konstant, og holder græsset nede i den højde, du ønsker. Det betyder bl.a. at du slipper for lange totter græs på plænen. Totterne er grimme at se på, og det er direkte usundt for græsset nedenunder.

De små stykker græs som robotplæneklipperen klipper af, falder ned mellem græsstråene, og virker som naturlig gødning til plænen.

Bosch LogiCut – Intelligent klipning

Når du slår græs med en almindelig plæneklipper, er du sikkert tilbøjelig til, at følge den samme rute gang på gang. Det giver grimme spor i græsset, og ødelægger plænen. En robotplæneklipper kører aldrig den samme rute, og du får derved en flottere klippet græsplæne.

Bosch plæneklippere med LogiCut funktion beregner selv den hurtigste og mest effektive rute. Det betyder, at robotten ikke bruger mere tid end nødvendigt, og at den altid ved, præcis hvor den mangler at klippe.

Bosch Indego med MultiArea

Bosch MultiArea er en funktion, der giver mulighed for at klippe flere arealer med den samme robot. Hvis du har flere plæner på grunden, niveauforskelle eller bare vil dele robotten med naboen, så er MultiArea løsningen.

Funktionen kan huske op til 3 forskellige græsplæner, og du skal bare flytte robotten derhen, hvor du ønsker, der skal slå græs.

Allergivenlig græsslåning

Når robotplæneklipperen sørger for at slå græsset, bliver du ikke plaget unødigt af græspollen under arbejdet. Hvis du er allergiker, så ved du hvor belastende det kan være, hver gang græsset skal klippes. Nu kan du sidde indenfor og nyde at robotten kører, og du kan altid vælge at køre den i garage, hvis den generer, når du er ude.

Bidrag til et bedre miljø

En robotplæneklipper støjer næsten ikke, og der er ingen udledning af skadelige udstødningsgasser. Det betyder, at du let kan få et meget grønnere alternativ til den benzindrevne plæneklipper. Moderne batterier er meget effektive, og udnytter kapaciteten optimalt. Dermed kan du bidrage til et sundere miljø, og din nabo slipper for at blive generet af støj fra plæneklipperen.

Hvilke modeller af Bosch robotplæneklippere findes der?

Der findes flere forskellige modeller af Bosch robotplæneklippere, der passer til forskellige behov og haver:

Bosch Indego M+ 700 – En af de mest populære modeller er Bosch Indego M+ 700, som er velegnet til mellemstore og store haver på op til 700 m2. Denne model har en intelligent navigationsfunktion, der sikrer en effektiv og præcis klipning af græsplænen. Den har også en praktisk app, der gør det nemt at styre robotplæneklipperen fra din smartphone.

Bosch Indego S 500 – En anden populær model er Bosch Indego S 500, der er ideel til mindre haver på op til 500 m². Denne model er også udstyret med intelligent navigationsfunktion, og så er den meget stille, så den kan klippe græsplænen uden at forstyrre naboerne.

Læs mere om de enkelte modeller ved at klikke videre til forhandleren ovenover.

Hvor lang tid tager det at klippe plænen med en Bosch robotplæneklipper?

Med en Bosch robotplæneklipper kan du spare en masse tid og kræfter på at klippe din græsplæne. Klippetiden afhænger af størrelsen på din græsplæne og hastigheden på din robotplæneklipper. Men generelt kan du forvente, at det tager mellem en og tre timer at klippe en standard græsplæne med en Bosch robotplæneklipper.

Da robotten kører automatisk, også når du ikke er hjemme, betyder det ofte ikke så meget, hvor lang tid klipningen tager. Hvis robotten kører jævnligt, vil græsset altid være nyklippet og plænen veltrimmet.

Installation og montering af Bosch robotplæneklipper

Monteringen af en Bosch robotplæneklipper er let, og på kort tid, kan du komme i gang med at nyde robotten arbejde. Installationen foregår i 2 step, og består i at opsætte ladestationen og montere afgrænsningskablet, der angiver området hvor robotten skal arbejde.

Ladestationen skal placeres i nærheden af en stikkontakt, så der er strøm til opladningen. Stationen skal placeres på et plant stykke af græsplænen, så robotten uden problemer, kan køre ind i ladestationen. Undgå så vidt muligt at placere ladestationen i solen. For meget varme kan overophede batteriet, og solens stråler er på længere sigt skadelig for både station og robot. Du kan evt. monteres et hus til stationen, så den står godt beskyttet mod sol samt vind og vejr.

Montering af afgrænsningskabel

Afgrænsningskablet bruges til at holde robotplæneklipperen inde på græsplænen, og til at sikre at robotten kun kører, der hvor du ønsker det.

Kablet følger med robotplæneklipperen, og trækkes i kanten af græsplænen, hele vejen rundt. Hvis du blomsterbede og urtehave, så skal du fortælle robotten, at den skal holde sig fra disse områder. Det gør du ved at trække afgrænsningskablet, rundt om bedene.

Sammen med kablet følger der nogle små pløkke med, som holder kablet fast til græsset. Pløkkene slås i jorden med en gummihammer, indtil det sidder godt og sikkert.

Hvis der ikke er nok afgrænsningskabel med robotstøvsugeren, kan du tilkøbe ekstra kabel og pløkker. Arbejdet med at montere afgrænsningskablet tager nogle timer, alt efter hvor mange bede osv. der skal afgrænses. Dette arbejde skal kun udføres en enkelt gang, og så er du klar til at tage din nye Bosch robotplæneklipper i brug.

Find din nye Bosch robotplæneklipper på Robotland.dk

Robotland.dk indsamler priser på robotplæneklippere hos nogle af de bedste og største webshops på nettet. Det giver dig mulighed for, at se det største udvalg af robotter, og vælge den der passer bedst til dig og din have.

Se bl.a. det store udvalg af Bosch robotplæneklippere eller se oversigten og vælg blandt nogle af de øvrige brands.

Robotland.dk forhandler ikke selv produkterne, hvilket giver stor mulighed for, at vise dig det bredest mulige udvalg, og nogle af de bedste tilbud, fra de shops vi samarbejder med.

Find din nye robotplæneklipper her, og bestil allerede i dag, så du kan nyde en flot og nyklippet plæne inden for få dage.