Søg
Close this search box.

Neato robotstøvsugere

En Neato robotstøvsuger har en unik “D” form. Formen gør det lettere for robotten at støvsuge langs panelerne og komme helt ind i alle hjørner og kroge. Flere af robotstøvsugerne fra Neato har indbygget “Lasersmart teknologi”, der sikrer en intelligent navigering og en smartere støvsugning – Det betyder at du Neato robotstøvsugere giver en hurtigere og mere effektiv rengøring, end med robotter uden intelligent navigation.

Indeholder annonce og reklamelinks

Neato robotstøvsuger – Intelligent som et menneske

Idéen bag Neato Robotics er at skabe robotter, der kan hjælpe til i den daglige husholdning, og gøre rent lige så intelligent som et menneske.

Neato Robotics er kendt for deres smarte robotstøvsugere, der bygger på avanceret teknologi og kraftig sugeevne, så rengøringen bliver ligeså grundig, som hvis du selv havde støvsuget. Måske endda grundigere, for en Neato robotstøvsuger kommer også under møblerne – Hver gang

3 grunde til at vælge en Neato robotstøvsuger

  • Er du bekymret for snavs i hjørner og kroge? – Køb en Neato robotstøvsuger og glem det
  • Dine gulve er altid skinnende rene. Skemalæg din støvsugning så du aldrig glemmer det
  • Støvsugningen gøres aldrig halvt. Hvis der ikke er strøm nok, kører robotten selv til ladning

Du skal aldrig mere bekymre dig om, du er kommet ordentlig ud i hjørnerne, når du støvsuger. Neato robotstøvsugere er designet så de har form som et stort ”D”. Den unikke udformning gør robotten i stand til at komme ind i alle hjørner, så den ikke efterlader støv nogen steder.

Programmer robotstøvsugeren og glem alt om den igen. Når først du har skemalagt hvornår du vil have støvsuget, så starter og stopper rengøringen på præcis det klokkeslæt du ønsker. Du kan f.eks. indstille rengøringen til at starte mens familien er på job og i skole, så alt er pænt og rent, når I kommer hjem. Det eneste du skal gøre, er at tømme støvbeholderen. Men bare rolig – robotten siger til, når det er tid.

Bortset fra tømning af støvbeholderen, så arbejder robotten selv. Hvis der ikke er strøm nok til at færdiggøre en støvsugning, så kører Neato robotstøvsugeren automatisk tilbage til ladestationen. Når der igen er strøm på maskinen, genoptages rengøringen, der hvor den var nået til.

Se Neato’s hjemmeside for flere oplysninger

Hvilken Neato robotstøvsuger skal jeg vælge?

Selvom alle Neato robotstøvsugerne har avancerede funktioner, så er der nogle få ting der adskiller modellerne. Du skal speciel kigge efter:

  • Virtuel vægfunktion – Denne funktion forhindrer robotten i at kører ind i rum eller områder, hvor du ikke ønsker støvsugning
  • Drifttid – Drifttiden har betydning for hvor længe robotstøvsugeren kan arbejde, inden den skal oplades
  • Intelligent navigation – Sikrer at robotten arbejder sig igennem rummene, på det mest optimale måle

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Find den Neato robotstøvsuger, der passer bedst til dine ønsker, her på Robotland.dk.

Her finder du priser fra flere af de største forhandlere af robotstøvsugere, og alt er samlet her på siden. Du kan se hvad robotstøvsugeren koster, i de enkelte webshops, og selv vælge hvor du vil handle – Du bestemmer.

Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her.