Søg
Close this search box.

Bosch robotstøvsugere

Bosch har i mange år været kendt for produkter i høj kvalitet. Nu har Bosch også bevæget sig ind på markedet for robotstøvsugere med et par enkelte modeller. En Bosch robotstøvsuger er kendetegnende for sit brand, og her får du effektiv støvsugning, lang batteritid og lækkert design. Tjek modellerne her og læs mere om Bosch robotstøvsugere nederst på siden.

Indeholder annonce og reklamelinks

Bosch robotstøvsuger – Kører let over dørtrin

En Bosch robotstøvsuger bygger på avanceret teknologi og nytænkning. På trods af de moderne teknologier er støvsugerne enkle at bruge. Du kan programmere robotten til at støvsuge, når det passer dig bedst. Det kan f.eks. være om dagen, når du og familien ikke er hjemme, eller på et andet tidspunkt, der passer bedre – Du bestemmer. Se udvalget af robotstøvsugere her og find et godt tilbud i en af de webshops som Robotland.dk samarbejder med.

3 grunde til at vælge en Bosch robotstøvsuger

  • Minimerer stress – Dine gulve er altid støvsugede, også når der kommer uventede gæster
  • Forcerer dørtrin – Robotten kommer ind i alle rum, og kører over dørtrin på op til 20 mm
  • Kommer også i hjørner – SmartCorner teknologi sørger for effektiv støvsugning i hjørnerne

En Bosch robotstøvsuger hjælper med at minimere stress i hverdagen. Ved at programmere din robotstøvsuger, kommer du altid hjem til en bolig med helt rene gulve. Du behøver ikke at skynde dig hjem for at støvsuge, for det er allerede klaret når du træder ind ad døren. Du kan altid invitere gæster med hjem, uden at bekymre dig om støv og snavs på gulvet-.

Bosch robotstøvsugere kører over dørtrin, og kommer derfor let ind i alle rum. Robotten kan uden problemer køre over dørtrin på op til 20 mm i højden. Dermed undgår du, at skulle flytte støvsugeren fra rum til rum. Hvis der er rum eller områder som du ikke ønsker at robotstøvsugeren skal køre ind i, så bruger du bare Bosch No-Go Zoner.

Bosch har udviklet en særlig SmartCorner Cleaner funktion, der sikrer, at der bliver støvsuger helt ud i hjørnerne. Det særlige HighPower mundstykke og Bosch robotstøvsugernes kraftige sugeevne sikrer en flot støvsugning – Hver gang maskinen kører.

Hvilken Bosch robotstøvsuger skal jeg vælge?

Bosch har endnu ikke så mange forskellige modeller at vælge iblandt, og de modeller der findes, er alle udstyret med topmoderne teknologi. Specielt kan der fremhæves funktioner som:

  • RoomSelect – Denne funktion gør det muligt at vælge hvilke rum der skal støvsuges. Valget foretages på et digitalt kort.
  • Home Connect og Amazon Alexa – Hvis du benytter et af disse smart Home systemer, kan du styre din Bosch robotstøvsuger med stemmen.
  • Opladningstid og drifttid – Robotterne har lang drifttid og kan forholdsvis hurtigt oplades, så de kan optage støvsugning, præcis hvor de er nået til.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Find din nye Bosch robotstøvsuger her på Robotland.dk.

Her kan du sammenligne priserne fra nogle af de største webshops der forhandler robotstøvsugere. På den måde kan du ler vælge hvor du vil købe, og hvor du finder en god og billig robotstøvsuger.

De enkelte webshops har ofte gode robotstøvsuger tilbud, og da Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, kan du altid finde de bedste robotstøvsuger tilbud her.

Tjek priserne og se alle robotstøvsugere her