iRobot robotstøvsugere

En iRobot robotstøvsuger findes i mange modeller, varianter og prisklasser, så du kan nemt finde en model, der passer til dit behov og pengepung. iRobot Roomba robotstøvsugere fjerner din dårlige samvittighed over manglende støvsugning, og giver dig mere tid til familien og til andre gøremål. Find din iRobot robotstøvsuger her hos Robotland.dk og bestil direkte hos forhandleren.

Indeholder annonce og reklamelinks

Viser alle 17 resultater

iRobot Roomba robotstøvsuger – Gør din hverdag lettere

En Roomba robotstøvsuger fra iRobot kan gøre din hverdag en hel del lettere, ved at sørge for at støvsugningen er klaret, når du kommer træt hjem fra job. Du kan planlægge og tidsindstille støvsugningen, så den foregår mens du ikke er hjemme, eller sende robotten afsted til de spildte havregryn eller hundehår, når behovet opstår.

3 grunde til at vælge en iRobot Roomba robotstøvsuger

  • Undgå dårlig samvittighed over, at dit hjem ikke bliver støvsuget hver dag
  • Slut med at skændes om hvem der skal støvsuge – Det klarer iRobot Roomba
  • Problemer med at hunden eller katten fælder? iRobot kører bare en gang til

Vi kender alle til dårlig samvittighed over, at vi ikke får støvsuget hver dag, og at der ligger lidt støv eller krummer på gulvet. Du undgår den dårlige samvittighed, når du kan sætte robotstøvsugeren i gang, når du har lyst. Tidsindstillingen starter iRobot Roomba, når du ønsker det, og den stopper igen, når du beder den om det. Du kan selvfølgelig også starte din iRobot manuelt, hvis du får spildt havregrynene ud på gulvet.

I behøver ikke længere diskutere om hvis tur det er til at støvsuge, for støvsugningen er allerede klaret, når I kommer hjem om aftenen.

I hjem hvor der er husdyr som fælder meget, ved enhver hunde- og katteejer, at jævnlig støvsugning er påkrævet. Her er en iRobot Roomba ganske uundværlig, og hvis det kræves at der er områder, der skal støvsuges flere gange, så indstiller du bare støvsugerrobotten til det.

En sidste grund til at vælge en iRobot robotstøvsuger er iRobot lange historie som producent af robotstøvsugere. Den første robot blev sendt på markedet i 2002, og siden er modellerne blevet ændret og opgraderet, efterhånden som teknologien har udviklet sig.
I dag er iRobot verden største producent af robotstøvsugere, og firmaet har mere end 25 millioner solgte Roomba modeller bag sig.

Læs mere hos iRobot.dk

Hvilken iRobot Roomba skal jeg vælge

Der findes iRobot Roomba støvsugere i alle prisklasser, og med flere forskellige funktioner. Nogle af de funktioner du bør kigge efter er:

  • Støjniveau – Hvis du fortrins bruger robotten, når du er hjemme, så bør du vælge en model med lavt støjniveau
  • Programmering – Flere Roomba modeller kan programmers til at starte efter et fast tidsplan. Programmeringen kan ske direkte på robotten eller via en app
  • Navigation – Modeller med intelligent navigation støvsuger smartere og hurtigere
  • Wi-Fi tilslutning – Hvis din Roomba har Wi-Fi tilslutning, kan du starte støvsugningen, selvom du ikke er hjemme
  • Drifttid – Store boliger kræver længere drifttid, hvis støvsugningen skal klares på én gang

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Tjek det store sortiment af iRobot Roomba modeller herover. Vi har samlet et bredt udvalg af de mest populære iRobot robotstøvsugere, fra nogle af de største webshops på nettet.

På Robotland.dk kan du se hvad støvsugerne koster i de enkelte webshops, og du er fri til at vælge hvilken shop du købe på.

Robotland.dk opdaterer priser flere gange i døgnet, så du er altid velkommen til at vende tilbage, på et senere tidspunkt, og tjekke om priserne har ændret sig. Se alle robotstøvsugere her