Robotstøvsuger med app

4. januar 2020 By Robotland

En robotstøvsuger med app til smartphone kan styres og programmeres direkte fra din telefon, og mange af de nyere robotstøvsugere leveres med en medfølgende gratis app. De enkelte brands har forskellige funktioner i deres app, men i reglen er der mulighed for at starte og stoppe robotten, overvåge rengøringen, foretage programmering osv.

Artiklen indeholder reklame- og annoncelinks

Ofte er det lettere af foretage indstillingerne i en app, og programmering m.m. kan ske, selvom du ikke er i nærheden af robotten. Her ser du forskellige robotstøvsugere der kan styres med en app til smartphones. Læs mere om robotstøvsuger smartphone apps under produkterne.

Robotstøvsuger med app giver lettere styring og programmering

De fleste brands kan levere en robotstøvsuger med app til mobiltelefon og tablet. Som nævnt kan funktionerne i de forskellige apps variere, alt efter hvilken robotstøvsuger du vælger. Derfor er det vigtigt, at du tjekker funktionerne på den aktuelle støvsugermodel på webshoppens hjemmeside, inden du køber. Overordnet set giver en robotstøvsuger app en lettere programmering af støvsugeren.

3 grunde til at vælge en robotstøvsuger med app

  • Start og stop let din robotstøvsuger lige meget hvor i verden du befinder dig.  
  • Du får let adgang til programmering af robottens funktioner og indstillinger.
  • App’en informerer om programopdateringer, så du altid får nye funktioner.

Der er flere fordele ved at vælge en robotstøvsuger med smartphone app. Bl.a. er det muligt at styre robotten, selvom du befinder dig langt væk. Hvis du har glemt at starte robotten f.eks. mens du er på ferie, så kan du let klare det via app’en. Hvis der kommer gæster, mens du ikke er hjemme f.eks. håndværkere eller lignende, kan du stoppe robotten igen, så den ikke generer.

Selve programmeringen af en støvsugerrobot er ikke svær, men det er lettest at foretage programmeringen i en app. Her kan du indstille rengøringstider, og en masse andre indstillinger, afhængig af hvilken robotstøvsuger du vælger.

Moderne robotstøvsugere er udstyret med avanceret teknologi. Det betyder bl.a. at producenten kan tilføje nye funktioner til robotten, blot ved at opdatere dens software. Disse firmware opdateringer er let tilgængelige via app’en, hvor de kan installeres automatisk. På den måde har du altid en robotstøvsuger med den seneste software og de nyeste og mest optimale funktioner.

Guide til robotstøvsuger app

Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i app’ens funktioner, inden du bestiller robotstøvsugeren. Funktionerne kan variere meget, alt efter hvilken robotstøvsuger du vælger. Her er nogle af funktioner, du kan overveje at gå efter:

  • Tjek aktuel rengøringsstatus – Gå ind på app’en og tjek hvor langt robotten er nået med rengøringen, og om den eventuelt er færdig.
  • Se batteristatus – Nogle apps viser støvsugerens aktuelle batteristatus.
  • Programmering af tidsskema – Let og overskuelig programmering af hvornår du ønsker robotten skal støvsuge. Det kan f.eks. være mens du er på arbejde.
  • Hvor skal der støvsuges – Vælg hvilke rum der skal støvsuges, og om der eventuelt er rum, hvor du ikke ønsker robotstøvsugeren skal køre ind.
  • Opsætning af virtuel væg – Hvis du ikke ønsker rengøring i et bestemt område, kan du opsætte en virtuel væg. Nogle producenter kalder denne funktion No-Go zoner og lignende.
  • Installering af softwareopdateringer – Når der frigives nye programopdateringer til robotten, kan de installeres via app’en. Derved får du altid de nyeste funktioner.
  • Se historik – Følg med i hvor robotstøvsugeren har gjort rent, hvor lang det har taget, hvor stort et areal der er støvsuget osv.

Inden du kan bruge din robotstøvsuger app, skal robotten kobles til hjemmets Wi-Fi netværk. Selve opkoblingen sker i de fleste tilfælde direkte i app’en. Du skal blot kende dit trådløse netværks navn og adgangskoden til netværket.

Husk altid at tjekke specifikationerne på den enkelte robotstøvsugerens app på webshoppens hjemmeside, inden du bestiller.

Find din nye robotstøvsuger med app på Robotland.dk

Her på Robotland.dk sammenligner vi priser på robotstøvsugere fra en lang række danske webshops. Det betyder at du let kan finde gode og billige priser, men at du samtidighed har friheden til at vælge den webshop du foretrækker.

Find din robotstøvsuger med app blandt de forskellige shops store udvalg, og bestil den allerede i dag. Hvis du vil se hele udbuddet af robotstøvsugere, kan du finde dem her – Se alle robotstøvsugere

Priserne på Robotland.dk bliver opdateret flere gang i løbet af døgnet, for at sikre at priserne er mest muligt up-to-date.

Se alle artikler om robotstøvsugere