Ønskeliste

Min ønskeliste

Product name Unit price
No products added to the wishlist

Husk dine ønsker

Når du leder efter gode priser på nettet, er det ofte svært at huske, hvor du har set de enkelte produkter – Det kan Ønskelisten hjælpe dig med.

Når du har markeret de robotstøvsugere eller robotplæneklippere, du gerne vil huske til senere, kan du dele huske- og ønskelisten med dig selv eller med andre. Du kan nemt dele listen på f.eks. på Facebook eller du sende sende den på mail.

Surf på mobilen, men bestil på computeren

Du kender sikkert udfordringen med, at du søger efter varer og tilbud på mobilen. De mindre ting bestiller du direkte, men de lidt større investeringer bestiller du på computeren.

Med ønskelisten hjælper Robotland.dk dig med at huske alle de gode tilbud. Du skal blot markere alle de produkter, du vil kigge nærmere på senere, og så sende listen til dig selv. På den måde glemmer du aldrig en vare, som du havde i tankerne, da du så den på mobilen.

Husk ønsker fra mange forskellige webshops

Hos Robotland.dk finder du produkter og priser fra mange forskellige webshops. En af de store fordele ved at bruge ønskelisten er derfor, at du ikke skal huske alle siderne på én gang.

Du samler blot ønskerne på listen, så har du altid adgang til dem, uanset hvor du befinder dig.

Del dine ønsker med andre

Du kan dele dine ønsker med hvem du vil. Hvis du f.eks. har udvalgt nogle robotter eller tilbehør, kan du sende ønskelisten til venner og familie. Det er en let måde at gøre opmærksom på ønskerne, og du er sikker på, at gæsterne køber det rigtige.

På denne måde kan du endda guide dem i retning af den webshop, som du selv foretrækker at handle i.

Tilføj og fjern produkter på listen

Valg og køb af en robotstøvsuger eller en robotplæneklipper er ofte en længere proces. Du vil sikkert gerne tjekke priser flere steder, inden du beslutter dig for det endelige produkt.

Derfor er det også muligt at tilføje og fjerne produkter på ønskelisten. Efterhånden som du markerer flere produkter, overføres du automatisk til listen. Hvis der er modeller, som du vil fjerne fra listen igen, så er de lette at slette, så listen altid er up-to-date.

Er du stadig i tvivl om valget?

Hvis du stadig er i tvivl om valget af den helt rigtige robotplæneklipper eller robotstøvsuger, så gå tilbage til Robotland og tjek modellerne igen – Gå til forsiden