Cleanmate robotstøvsugere

En Cleanmate robotstøvsuger sørger for den daglige rengøring, og giver dig mere tid i hverdagen. Er du også træt af at bruge tid på at støvsuge konstant? Så er en Cleanmate robotstøvsuger noget for dig. Den automatiske støvsugerrobot holder dine gulve rene, og de populære modeller ligger i den prisvenlige ende af skalaen. Tjek udvalget af Cleanmate robotstøvsugere her – Nederst på siden kan du læse mere om funktioner og features.

Indeholder annonce og reklamelinks

Vælg en Cleanmate robotstøvsuger og få mere tid til dig selv

Når du vælger en robotstøvsuger fra Cleanmate, vælger du samtidig en superlet og enkel måde at holde gulvene i boligen rene. De moderne robotstøvsugere sørger for en hurtig og intelligent støvsugning, og du kommer aldrig til at vende tilbage til den traditionelle støvsuger.

Cleanmate robotstøvsugere giver dig en effektiv og grundig rengøring, uden den store indsats fra din side. Vælg f.eks. en model der støvsuger mens du er på arbejde, så du altid kommer hjem til et støvsuget hjem.

3 grunde til at vælge en Cleanmate robotstøvsuger

  • De selvkørende robotstøvsugere kører automatisk – Du skal kun tømme støvbeholderen
  • Robotstøvsugere er gode til allergikere, da rengøringen kan ske når huset er tomt
  • Gulvvask er intet problem. Du skal blot vælge en model med indbygget gulvmoppe

Cleanmate robotstøvsugere er næsten vedligeholdelsesfri. Når robotten er ved at køre tør for strøm, finder den automatisk tilbage til ladestationen, hvor den efter endt opladning, er klar til at fortsætte arbejdet. Du skal blot sørge for at tømme støvbeholderen, når den er fuld.

Al rengøring får de fine støvpartikler til at flyve rundt i boligen, hvilket kan være til stor gene for allergikere. Ved at støvsuge når huset er tomt, er det ingen der generes af støv, der hvirvler rundt i luften.

Hvis du også gerne vil have hjælp til gulvvask, så vælg en model med indbygget gulvmoppe. Disse modeller hjælper med at moppe gulvet, og du kan slå 2 fluer med ét smæk.

Hvilken Cleanmate robotstøvsuger skal du vælge?

Cleanmate har flere modeller i programmet, og det vil derfor være let at finde on model der passer til de fleste boliger. Når du vælger en Cleanmate robotstøvsuger, kan du bl.a. vælge mellem funktioner som:

  • Lav høj så robotten kan køre under møblerne
  • Indbygget HEPA filter for mindst mulig spredning af støv
  • Mulighed for at programmere robotten via smartphone app
  • Skemalægning så du selv vælger hvornår rengøringen skal starte
  • Vådmoppefunktion som mopper dine hårde gulve
  • Og meget mere…

Cleanmate robotterne har meget attraktive priser, og et supersmart og meget funktionelt design.

Find din nye robotstøvsuger på Robotland.dk

Robotland.dk henter priser fra en lang række danske webshops. På den måde kan du let overskue priser og funktioner på en masse forskellige modeller og brands.

Hvis du er på jagt efter en Cleanmate robotstøvsuger, så rul op på siden, og tjek de enkelte modeller. Hvis du vil tjekke robotstøvsugere fra andre mærker, så kan du se alle robotstøvsugere på Robotland.dk her.