Udgivet i

Hvorfor skal jeg købe en robotstøvsuger?

Hvorfor skal jeg købe en robotstøvsuger

Hvorfor skal jeg købe en robotstøvsuger? Du har nok overvejet det før eller i hvert fald leget med tanken om, hvor lækkert det ville være, hvis du der bare lige var en, som ville få tjansen med støvsugningen til at forsvinde. For det er da det sidste man har lyst til, når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Det er fint, jeg kan bare gøre det i weekenden, tænker du. Men er det i virkeligheden ikke bare mere træls, at skulle bruge en søndag på det, når lørdagen er booket op med planer?

Aldrig trælse fødder inden de skal i sokken!

Kort sagt så burde du få en robotstøvsuger på grund af dine fødder. Vi har næsten alle sammen prøvet det før eller siden, at man har taget et tiltrængt langt dejlig varmt bad. Lige når man kommer ud af badet, kommer man til at gå lidt rundt i bare tæer, før man får taget sine sokker på.

Så husker man det! Hyggesokkerne! Men det er allerede for sent, for selvom du får støvsuget en gang i ugen har ungerne, din roomie, hunden, katten eller kæresten sågar, spildt ris, mel eller på en og eller anden mærkelig måde fået sand ud i køkkenet.

Ikke nok med at dine rene tæer ikke er så rene mere, så er følelsen af at alt det skidt, som sidder fast oppe under foden simpelthen intet mindre end forfærdelig! Hvis du havde haft en robotstøvsuger, kunne den imens du var i bad have sørget for, at du ikke bliver nødt til at børste dine fødder af før hyggesokkerne kommer på.

Mere tid og frihed

Hvis du ikke skulle anskaffe dig en robotstøvsuger for dine fødder, så burde du gøre det for din tid og sind. Alt efter hvor stort dit leverum er, kan en støvsugning som minimum tage 20 min.

Men det er kun selve støvsugningen, der tager det. I virkeligheden tager det meget længere tid. Du skal have sørget for, at du kan komme ind i alle hjørner og kroge samt sat stolene op, så du kan komme ind under bordet.

Derudover er der den mentale kapacitet, man skal sætte af til at klare rengøringen. Kan man lave en fast dag, hvor man altid gør rent? Hvad nu hvis du skal noget og ikke får tid, hvornår skal støvsugningen så klares?

Pludselig står du med et problem, som bare ikke vil gå væk. Medmindre du har en robotstøvsuger, så var det ikke engang et problem til at begynde med. Nu har du alt den tid og frit sind du skal have, for at tage ud og opleve nye ting.

Har du en robotstøvsuger og masser af fritid, skulle du overveje at gå ind på Gratis-Oplevelser.dk og finde ud af, hvad du nu skal.

Det er sundt

Hvis du døjer med allergi ved du allerede, hvor vigtigt det er med et rent hjem, og hvor træls det kan være, hvis det ikke er det. Men det er ikke kun folk med allergi, som nyder godt af at få fjernet støvet i hjemmet.

Støv gemmer på alle de stoffer, som er usunde for dig, hvilket vil sige, at det er rigtig sundt at få det fjernet mindst en gang i ugen.

Sundhedstyrelsen anbefaler dog at man tager sig tid til, at fjerne støvet to gange om ugen – og det er foruden at du har dyr, som slæber skidt og fælder pels indenfor. Men hvem har lige tid til at støvsuge, mere end en gang om ugen?

Se alle artikler om robotstøvsugere

Find DIN pris på en god robotstøvsuger her

Send linket til dig selv, så du let kan finde tilbage - Eller del det med andre