Udgivet i

Robotstøvsuger med app

Robotstøvsuger med app - Let programmering af støvsugeren

En robotstøvsuger med app til smartphone kan styres og programmeres direkte fra din telefon, og mange af de nyere robotstøvsugere leveres med en medfølgende gratis app. De enkelte brands har forskellige funktioner i deres app, men i reglen er der mulighed for at starte og stoppe robotten, overvåge rengøringen, foretage programmering osv. Ofte er det lettere af foretage indstillingerne i en app, og programmering m.m. kan ske, selvom du ikke er i nærheden af robotten. Her ser du forskellige robotstøvsugere der kan styres med en app til smartphones. Læs mere om robotstøvsuger smartphone apps under produkterne.

Læs mere Robotstøvsuger med app
Udgivet i

Husstøvmider – Skaf dig af med plageånderne

Husstøvmider - Skaf dig af med de små plageånder på rekordtid

Husstøvmider er en af de mest almindelige årsager til allergi, men med nogle få råd er det muligt at bekæmpe de små plageånder.

Luftfugtigheden i din bolig er afgørende for, om husstøvmiderne kan overleve, og sammen med grundig vask af sengetøj og rengøring, kan du blive husstøvmiderne kvit.

Læs mere Husstøvmider – Skaf dig af med plageånderne
Udgivet i

Hvad er et HEPA filter

Hvad er et HEPA filter

Hvad er et HEPA filter? Hvis du er på udkig efter en ny støvsuger, så er du uden tvivl stødt på begrebet HEPA filter.

Når en støvsuger suger luft ind, skal luften naturligvis også ud af maskinen igen. Mange støvsugere, både robotstøvsugere og traditionelle støvsugere, er udstyret med et filter der sikrer at støvpartikler holdes inde i støvsugeren, og ikke spredes i boligen.

Læs mere Hvad er et HEPA filter
Udgivet i

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Det korte svar er, Ja, de fleste robotstøvsugere kan køre over dørtrin, der er op til 18 mm – 20 mm høje. Hvis du har dørtrin i boligen, skal du naturligvis undersøge om den model du har i kikkerten, kan klare højden på dine trin.

Læs mere Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin
Udgivet i

Kobold VR200 robotstøvsuger bedst i test hos Tænk

Kobold VR200 robotstøvsuger bedst i test

Forbrugerrådet Tænk har kåret Vorwerk Kobold VR200 robotstøvsuger bedst i test, i en stor robotstøvsuger test fra august 2017.

Der blev testet 26 robotstøvsugere i undersøgelsen, fordelt på 9 forskellige mærker, og i prisklasser fra ca. 1.000 kr. og op efter.

Læs mere Kobold VR200 robotstøvsuger bedst i test hos Tænk
Udgivet i

Skab et bedre indeklima med en robotstøvsuger

Bedre indeklima med en robotstøvsuger

En robotstøvsuger kan hjælpe dig med at opnå et bedre indeklima.

Robotstøvsugeren har den store fordel, at den kan arbejde, når du ikke er hjemme. Det bevirker at du ikke bliver generet af støjen, og støvsugeren kan køre oftere end ved almindelig støvsugning.

Læs mere Skab et bedre indeklima med en robotstøvsuger
Udgivet i

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge – Stor købeguide

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge

Når du står overfor spørgsmålet – Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge? – så er der flere overvejelser du skal gøre dig, med hensyn til de funktioner du skal bruge, og hvilken pris du er indstillet på at betale.

Læs mere Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge – Stor købeguide

Artikler med tips om robotstøvsugere og tilbehør

Fordelene ved at investere i en robotstøvsuger er mange. Den mest åbenlyse fordel er den tidsbesparelse du opnår ved, at du fremover begrænser den almindelige støvsugning til at minimum, samtidig med, at dit hjem altid er pænt og ny-støvsuget.

Tre fordele ved effektiv støvsugning, som du kan læse om her

  • Skaf dig af med husstøvmider – Som er den almindeligste årsag til allergi hos mange mennesker
  • Skab et bedre indeklima – Du undgår støj og støv fra støvsugningen, og får bedre klima i boligen
  • Robotstøvsugeren kører “næsten” overalt – Den kan, uden problemer, køre over de fleste dørtrin

Et godt indeklima i boligen er vigtig for vores generelle sundhed og velbefindende. Ved at minimere generne fra den almindelig støvsugning, såsom støv der hvirvles op og larm fra støvsugeren, er du godt på vej, til at skabe et bedre klima for dig og din familie.

En robotstøvsuger kan (endnu ikke) køre op og ned ad trapper, men den kan sagtens forcere de fleste dørtrin, når den skal bevæge sig fra rum til rum. Støvsugerrobotten kan også køre under mange møbler, så du derved opnår at få støvsuget under sofaer osv. – Hver dag.

Valg af robotstøvsuger

Robotstøvsugere findes i mange prisklasser, men for de fleste mennesker er købet forbundet med en udgift fra omkring 1.000 kr. og op til 6-7.000 kr. Derfor et det selvfølgelig vigtigt at investering i en robotstøvsuger, kommer til at leve om til dine forventninger og krav.

Blandt artiklerne her på siden, får du råd og tips til at vælge den robot, som passer til dit behov, og ikke mindst til indretningen i din bolig.

For at få hjælp til at vælge rigtigt, kan du læse den store købeguide, så beskriver en robotstøvsugers funktioner, og de ting du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for hvilken model du skal vælge.

Som nævnt findes robotstøvsugere i flere forskellige prisklasser, alt efter hvilke funktioner du har behov for. På Robotland.dk har vi samlet en masse priser på robotstøvsugere fra forskellige danske webshops, så du lettere kan få overblik over mulighederne.

Priserne her på siden opdateres flere gange dagligt, så du altid kan kigge forbi og tjekke den aktuelle pris på din favorit model.

Priserne der er angivet på forsiden, er den billigste pris blandt de webshops vi samarbejder med. Ved at klikke ind på den pågældende model, kan du se hvilke andre webshops der kan levere den samme model.

Klik her og bestil din robotstøvsuger hos en af de førende webshops inden for robotstøvsugere – Se priser